0

Your BasketDe mooiste nude nagellak trends

Nude nagellak is al zo oud als nagellak zelf: het was een van de eerste kleuren die verkocht werd en is nog altijd ontzettend populair. Het aantal nude tinten is door de jaren heen sterk uitgebreid en ieder seizoen zijn er nieuwe trends op de catwalk te spotten. De nieuwste trend op het gebied van nude nagellak? De etalagepop-nagels.

 

Nude nagellak 2018

Voor de nude nagellak trend in 2018 kijken we naar de etalagepoppen in de winkels. Het idee is om je nagels zoveel mogelijk te laten lijken op die van een etalagepop. Dit betekent dat de kleur nagellak zoveel mogelijk moet matchen met je eigen huidskleur. Als je nagels en huidskleur bijna vlekkeloos in elkaar overlopen heb je de trend onder de knie. Verder mag een bleekroze of melkwitte tint ook, die bijvoorbeeld bij de fashion show van Antonio Marras te zien was.

 

Welke nude nagellak past het beste bij de huidskleur?

Als je voor de etalagepop-look gaat, is het natuurlijk belangrijk om de juiste kleur nagellak te kiezen. We kunnen helaas geen swatches van alle nagellak laten zien, maar onderstaande video geeft wel een goede indicatie in welke richting je moet zoeken als je nagellak zoekt voor een donkere of getinte huidskleur.

 

 

Heb je een iets lichtere huidskleur, dan is onderstaande video een handige gids bij het kiezen van een nude nagellak. Rachael Annear laat niet alleen een aantal beige en taupe-achtige tinten zien, maar ook een meer metallic roze en lichtere witte kleur.

 

 

Nude nagellak met nail art

Je kunt het natuurlijk bij de elegante nagels in één kleur houden, maar je kunt er ook voor kiezen om een accentnagel te maken met nail art. Breng bijvoorbeeld een patroon aan over één nagel, of breng een opvallend juweel aan op je nagel als echte eyecatcher.

 

Nude nagellak inspiratie

Om je een fijne dosis inspiratie mee te geven zijn we Instagram in gedoken op zoek naar de mooiste voorbeelden van nude nagellak, zowel met als zonder juwelen en nail art. Welke is jouw favoriet?

 

Een bericht gedeeld door Alice (@alice_wozniak) op 10 Feb 2017 om 1:29 PST