0

Your BasketDe nagellak jeans kleur trend is terug!

Nagellak in jeans kleur is eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Samen met verschillende kleuren grijs en de bekende rode nagels zijn het kleuren die je altijd wel kunt dragen. De kleur is subtiel, maar niet zo onopvallend als nude tinten. Jeans kleuren zijn perfect als je net even iets meer wilt experimenteren dan normaal. Bekijk hieronder de nagellak jeans kleur inspiratiefoto’s en een fijne tutorial om zelf een echte jeans-look te creëren.

 

Past een nagellak jeans kleur wel bij jou?

Voordat we de tutorial en inspiratiefoto’s laten zien, kan het handig zijn om even te kijken of deze kleur wel echt bij je past. Het kan nog zo' n trend zijn, als een kleur simpelweg niet bij je huids- of haarkleur past, is het maar beter om die trend over te slaan. Met kledingstukken en haarkleuren weten veel mensen dit vaak wel, maar bij nagellak gooien ze alle remmen los en kopen gewoon wat ze leuk vinden. En dan blijkt achteraf dat die kleur toch niet zo mooi staat als ze in de winkel hadden verwacht. Dit gaat ook op voor de nagellak jeans kleur: 

  • Als je een lichte of getinte huid hebt met een koele ondertoon, kun je jeanskleuren prima hebben. Nagellakken met koele, zilverkleurige tinten laten je huid extra mooi uitkomen.
  • Als je een donkere huid hebt of zongebruinde huid met een warme ondertoon kun je de jeanskleuren beter laten staan, die laten je huid grauwer lijken dan het in werkelijkheid is. Kies in plaats daarvan voor nagellak met zwarte, bruine of goudkleurige tinten. Herfstkleuren staan fantastisch, evenals warme rood- en roze tinten.

Bepaald de ondertoon van je huid door naar de aderen aan de binnenkant van je pols te kijken. Heeft je huid een roze, blauwe of rode ondertoon dan is je huid koel. Heeft je huid een goudachtige, beige of olijfachtige ondertoon dan is je huid warm. Het is met name de ondertoon van je huid die bepaald welke kleuren je het beste kunt dragen, je huidskleur is minder van belang.

Tip: dit zijn natuurlijk maar adviezen. Als jij fan bent van die nagellak jeans kleur, gooi deze adviezen dan zeker aan de kant en maak die fantastische jeans nagels!

 

Nagellak jeans kleur tutorial

Sommige merken nagellak hebben een kleur in het assortiment dat in de buurt komt van een jeans-look. Anderen hebben bepaalde kleuren nagellak zelfs vernoemd naar ’s werelds bekende broek. Je kunt natuurlijk voor deze kleuren kiezen, met één kleur aan de slag of verschillende kleuren op je nagels zoals in bovenstaande foto. Er zijn echter ook mensen die net even iets verder gaan en echt de structuur van jeans nabootsen op de nagels. Onderstaande tutorial van Jaunty-Juli laat heel goed zien hoe je nagels met een jeans-patroon maakt. Vind je deze look iets too much dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen het blauwe deel kopiëren.

 

 

Nagellak jeans kleur insta- inspiratie

Naast een video konden we het natuurlijk ook niet laten om weer op Instagram te speuren naar interessante creaties van Instagrammers. Wederom hebben ze ons niet teleurgesteld en kun je hieronder een selectie vinden van creaties in nagellak jeans kleur. Welke is jouw favoriet?

 

 

Een foto die door luxvisage_belarus is geplaatst op 15 Nov 2016 om 12:15 PST