0

Your BasketMaak nail art van je Instagram-foto’s

Nail art is een hele leuke manier om je nagels een unieke uitstraling te geven. Er zijn dan ook ontelbaar veel designs beschikbaar. Maar hoe leuk zou het zijn als je zelf een design kunt maken? Van je Instagram-foto’s?

 

NailSnaps

NailSnaps is een app die ervoor zorgt dat je van je Instagram-foto’s unieke nail art stickers kunt maken. Inmiddels is de app beschikbaar in iTunes en kun je dus je eigen Insta-foto’s op je nagels zetten.

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt NailSnaps? Eerst kies je een Instagram-foto die je heel tof vindt. Vervolgens upload je de foto in de NailSnaps-app. In de app verschijnt een handje met vijf nagels, en het deel van de foto die op je vijf nagels valt is je design. Als je dit prima vindt kun je de nail art vastleggen, maar wil je er nog iets aan veranderen dan kun je in deze fase nog aanpassingen doen. Denk aan hetzelfde deel van je instafoto’s op al je nagels bijvoorbeeld. Ben je tevreden met je design dan zet je het vast in een ‘lock’. Je kunt hierna kiezen of je het design direct besteld of bewaard voor later. Het leuke is dat gebruikers van NailSnap onderling ook designs kunnen delen. Zo kun je je eigen creaties showen. Iets voor jou?