0

Your BasketWil je kort haar opsteken? Bekijk onze tips en trucs

Met de feestdagen wil je altijd net een beetje extra je best doen: nagels, make-up en haren worden in een glam-data-style gedaan en je kiest je mooiste kleding uit. Als je uit eten gaat of gewoon een uitgebreid familiediner hebt, dan kiezen veel vrouwen ervoor hun kapsel op te steken. Maar wat als je een korte coupe hebt? Kan je iets met die korte haren? Natuurlijk! Kort haar opsteken hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar de juiste trucjes kent. En daar kunnen wij je weer mooi bij helpen in deze inspiratiepost.

 

Kort haar opsteken is niet moeilijk

Kort haar opsteken is echt niet moeilijk, met een paar simpele trucjes kom je al een heel eind. Bekijk bijvoorbeeld de tutorial van Youtuber Milabu, die in haar video heel duidelijk laat zien hoe je drie verschillende opgestoken kapsels voor kort haar maakt. Een techniek dat ze bijvoorbeeld toepast is het maken van kleine vlechtjes bovenop het hoofd, waarna ze naar de onderkant van haar hoofd toe vlecht. Een simpel, maar elegant kapsel! Heb je dikker haar dat lastig te vlechten is? Dan zijn schuifspelden een uitkomst. Hiermee kun je heel eenvoudig je haar vastzetten. Bekijk de tutorial hieronder. 

 

 

Makkelijke kapsels voor kort haar

Naast Milabu kregen we ook veel inspiratie van Youtuber Patry Jordan, die een aantal makkelijke haarstijlen laat zien voor korte kapsels. Het fijne aan deze kapsels voor kort haar is dat ze binnen een paar minuten te maken zijn. Perfect als je de hele dag al in de keuken bezig bent met het kerstdiner en eigenlijk geen tijd heb om uren met je haar bezig te zijn. Bekijk in onderstaande video’s meerdere kapsels voor kort haar en doe inspiratie op voor de feestdagen. 

 

 

Kort haar opsteken, de inspiratieposts

Natuurlijk hebben we, naast de handige tutorials, ook een aantal inspiratiefoto's voor je verzameld. Onderstaande Instagrammers laten prima zien hoe je met een kort kapsel de mooiste opgestoken creaties kunt maken. 

 

 

Een foto die door hairbyholls is geplaatst op 13 Nov 2016 om 3:51 PST