0

Your Basket



Kerstkado tips voor mannen

Ben je op zoek naar kerstkado tips voor mannen? Met de feestdagen in het vooruitzicht zoekt iedereen weer enthousiast naar cadeaus voor onder de kerstboom. Nou ja, enthousiast… het kan soms nog best een uitdaging zijn om iets leuks te vinden. Sommige mensen hebben gewoon alles al, hoe kun je dan toch nog iets leuks geven? Wij zetten de leukste kerstkado tips voor mannen op een rij.

 

1.     Huidverzorgingsproducten voor de kerst

Misschien is huidverzorging niet het eerste waar je aan denkt als kerstkado tips voor mannen, maar er zijn genoeg leuke pakketten te vinden. In de winter kan een man ook wel wat extra huidverzorging gebruiken. Koop een fijne dagcrème met SPF of een masker dat intensief hydrateert. Hij houdt een soepele, zachte huid die niet irriteert, ook heel fijn tijdens het scheren. Of ga bijvoorbeeld voor een leuk kadopakket van de Rituals, zoals de Samoerai-lijn. Heeft hij direct een eigen setje en hoeft hij geen dagcrème meer van jou te lenen ;-).

 

2.     Haarverzorging voor de kerst

Ook op het gebied van haarverzorging zijn er veel leuke pakketten te vinden voor mannen. Heeft je man altijd een strak gedata-styled kapsel, dan kan zijn favoriete haargel in een leuke feestverpakking een mooie verrassing zijn. Begint het haar her en der al een beetje uit te dunnen? Voor dun en breekbaar haar zijn de producten van GrandeHair echt een uitkomst. Deze producten verzorgen de haren vanaf de wortel en geven dun en futloos haar meer volume en glans.

 

3.     Eten en drinken – BBQ, goede drank

Welke man houdt niet van een lekker hapje of een goede drank? De meeste mannen hebben wel een gerecht waar ze helemaal fan van zijn, of een specifiek drankmerk dat altijd in de kast staat. Heb je een man die ervan houdt om te BBQ-en? Er zijn hele leuke winter BBQ-pakketten te koop. Weer eens wat anders dan in de zomer! Of ga voor een drankpakket met speciaalbier of whiskey. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bij de Gall & Gall alle flessen in mooie cadeaupakketten laten verpakken.

 

4.     De leukste kerstkado tips voor mannen in de entertainment -sectie

Bij veel mensen staat er tegenwoordig wel een Playstation, Wii of ander entertainment set in huis. Als je man met regelmaat zit te gamen, kan een nieuwe game een erg leuk cadeau zijn. Kijk even in de kast welke games hij al heeft en houd in de gaten waar hij over te spreken is, dan kan je hem nog behoorlijk verrassen. Of vraag het aan zijn vrienden; wat is populair in de vriendengroep? Daarnaast zijn de klassieke bordspellen ook weer in trek. Een spel als 30 seconds blijft leuk en zorgt gegarandeerd voor een hilarisch avondje met vrienden of familie.

Tip: een wat minder voor de hand liggend, maar daarom niet minder leuk kerstkado voor mannen: een abonnement op een specifieke sportzender. Is je man een echte voetbalfanaat of houdt hij van racen? Met een abonnement op een sportzender kan hij alle races en wedstrijden volgen. Een leuke verrassing voor hem dat jij weet dat hij dit belangrijk vindt.

 

5.     Wat zijn leuke kerstkado tips voor mannen? Een parfum of luchtje

Parfum is altijd een fijn cadeau om te geven en te krijgen. Ook mannen dragen graag een luchtje, dus waarom zou je die niet met Kerstmis cadeau doen? Meestal geven mannen alleen geld uit aan kleding en parfum als ze het echt nodig hebben. Met de kerst wordt dat af en toe nog wel eens extra gedaan, maar hoe leuk is het als ze dan iets moois van jou krijgen? Het kan een parfum zijn dat hij altijd al heeft, of juist een nieuwe geur die goed bij hem past.

 

6.     Scheerspullen voor de kerst

Iedere man heeft wel scheerspullen in huis, de één wat meer dan de ander. Speciaal voor de kerst kun je eens voor een oldschool scheerset gaan. Heeft je man of vriend een baard? Ook daar heb je veel leuke en stoere pakketten voor. Tip: Als de baard een aantal uitgedunde plekken heeft, kan je ook een Revitabrow cadeau doen. Dit product is normaal bedoeld om uitgedunde wenkbrauwen weer goed te verzorgen en meer volume te geven, maar kan die plekjes in de baard ook prima verzorgen.

 

7.     Interieur – hippe whiskeyglazen

Kan een man geen interieurcadeaus krijgen voor Kerstmis? Waarom niet? Er zijn voor mannen ook voldoende interieur items te vinden die leuk zijn op cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan hippe whiskeyglazen, speciale vleesmessen of handige servicetrays om aan de bank of relaxfateuil te klikken. Hoeft hij niet eens meer van de bank af, dat is handig! Ook leuk voor jullie samen: een wereldkaart waar jullie de plekken aan kunnen stippen waar jullie zijn geweest.

 

8.     Gadgets

Mannen zijn vaak op zoek naar de laatste gadgets. Dan kan natuurlijk de nieuwste telefoon zijn, maar het zijn vaak ook de kleine handige gadgets die het verschil kunnen maken. En die ook ontzettend leuk zijn om cadeau te geven. Wat dacht je van een melkopschuimer om perfecte cappuccino’s te maken? Een buitenradio om ’s zomers lekker in de tuin naar muziek te luisteren? Of misschien een keyfinder zodat hij nu een keer niet z’n sleutels kwijt raakt?

 

9.     Ga er samen op uit met Kerstmis!

Geef hem een activiteit cadeau die jullie samen kunnen doen! Denk aan een concert voor de band die jullie allebei te gek vinden, een voorstelling of een workshop. Het kan stoer en uitdagend zijn als een paintball – of lasergame sessie, of juist heel romantisch in de vorm van een kookworkshop of candle-light diner. Heb je iets in het verleden gedaan waar jullie heel enthousiast over waren? Waarom zou het je dan niet gewoon nog eens over doen? Gegarandeerd succes.

 

10. Mannensieraden voor Kerstmis

Waarom zou een man geen sieraden kunnen dragen? Meestal geven mannen wel de voorkeur aan praktische sieraden, zoals een mooi horloge. Het staat sjiek en straalt ook luxe uit. Een mooi cadeau om te geven voor Kerstmis. Een stoere armband of ketting kan echter ook een leuke optie zijn. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden voor mannen bij Energetix, gemaakt van roestvrijstaal.