0

Your BasketStijlvol Oud&Nieuw met deze chrome-look

Stijlvol het nieuwe jaar in? Je hebt je outfit misschien al weken in de kast hangen, maar hoe zit het met je nagels? Even een glitterlaagje eroverheen? Dat ziet er natuurlijk wel leuk uit, maar je kunt dit jaar ook kiezen voor een hippe chrome-look. Lekker modern en net even wat anders.

 

Chrome nagellak

De chrome nagellak lijkt bijna op een spiegel: de reflecterende deeltjes in de nagellak geven een glanzend zilveren oppervlak. Toegegeven, het is wat lastig aan te brengen. Naast dat je heel goed binnen de lijntjes moet blijven, zie je heel snel of je deukjes in je nagelbed hebt. Een oplossing voor dit probleem zou een opvullende basecoat zijn. Ga je voor deze look dan is het dus handig even een laagje van deze opvullende basecoat te gebruiken. Maar ja, voor die toffe feest-look heb je dat natuurlijk graag over!

 

Chrome nagellak – waar te koop?

Een vraag die we veel hoorden was waar chrome nagellak te koop is. Een aantal merken als OPI, Sally Hansen, China Glaze en CND Shellac hebben een chrome kleur in de collectie. Deze merken kun je vaak vinden bij schoonheidssalons, sommige parfumerieën en drogisterijen. Ook online kun je deze kleur bestellen. Maak je liever gebruik van een folie, dan kan dat natuurlijk ook. De folie kun je ook vaak vinden bij bovenstaande winkels en webshops.

 

Chrome nagellak inspiratie

Voor inspiratie keken we natuurlijk weer naar de nagelgoeroes op Instagram. Hoe kun je variëren met deze look en welke accessoires en kleding past hier goed bij? Zo kiest buynowbloglater ervoor om een rosé chrome nagellak te combineren met een zilveren ring en witte blouse, heel chic en toch fris door het de rosé kleur. Daarnaast zijn er Instagrammers die ervoor kiezen om een accentnagel in chroom-kleur te laten zetten, of ze gebruiken het als basiskleur om een patroon er mooi uit te laten springen. Zoals je ziet is er nog genoeg variatie met de chrome nagellak te bedenken, iets voor jou voor de jaarwisseling?