0

Your Basket



Beauty & make-up cadeautips voor de kerst

De kerstdagen komen er weer aan! Ben je nog op zoek naar leuke cadeautjes voor onder de kerstboom? Wij zetten alle cadeautips voor unieke beauty producten op een rijtje. Leuk om cadeau te geven aan jezelf of een andere beauty liefhebber.

 

1. Vita Liberata Body Blur

Tijdens de feestdagen willen we er allemaal op ons mooist uitzien. Er wordt vaak extra aandacht besteed aan de kleding, het haar en de make-up. Wil je er tijdens de kerstdagen extra stralend uit zien? Gebruik dan de Body Blur voor een prachtige glow en bruine kleur. De Body Blur is een lichaamsmake-up die direct een bruine kleur geeft (die je er gemakkelijk weer vanaf wast!) en de huid een prachtige glow geeft. Perfect om jouw benen, armen of decolleté mee in te smeren voor een stralende kerstlook. Mix bijvoorbeeld ook een drupje van de Body Blur met jouw foundation voor een extra zonnig tintje.

 

Ook na de kerstdagen kun je de Body Blur nog goed gebruiken. Perfect om in huis te hebben wanneer volgend jaar de eerste rokjesdag weer aanbreekt. Hallo bruine benen in een handomdraai! .

 

2. GrandeLash wimperserum

Het GrandeLash wimperserum is hét cadeau voor onder de kerstboom. Hier kun je jezelf, jouw vriendin, moeder of tante zeker weten blij mee maken, want wie wil er nu geen voller en langer uitziende wimpers? Vergeet wimperextensions en kies voor natuurlijk gezonde, voller en langer ogende wimpers met dit wimperserum. Het GrandeLash wimperserum is verpakt in een luxe gouden verpakking. Gebruik het GrandeLash wimperserum dagelijks en na 4 tot 6 weken zul je de eerste resultaten opmerken. Na 3 maanden heb je een optimaal resultaat bereikt en zien de wimpers er voller en langer uit.

 

3. Invisi Foaming Tan Water

Zoek je een cadeautje voor een zelfbruiner fan? Dan is de Invisi Foam van Vita Liberata een aanrader! De Invisi Foam is een transparante zelfbruiner. Het product heeft een waterachtige substantie in de verpakking, maar komt uit de verpakking als een witte mousse. De Invisi Foam bevat botanische ingrediënten die de huid op een natuurlijke wijze verzorgt en bruint. Alle producten van Vita Liberata zijn vrij van parabenen, parfum, alcohol, sterke chemicaliën en dierlijke derivaten.

 

4. GrandeLips lip plumper

Mooie verzorgde lippen en een plumping effect? De GrandeLips lip plumper is dé must have voor iedere make-up fan of beauty addict. De GrandeLips is een verzorgende lipgloss op basis van hyaluronzuur. De lippen worden verzorgd en gehydrateerd en door middel van de Volulip™ formule geeft de lipgloss een subtiel plumping effect zonder te prikken of branden. GrandeLips is verkrijgbaar in diverse kleuren of een transparante variant (perfect om aan te brengen over jouw favoriete lipstick kleur).

 

We hopen dat we je met bovenstaande tips op ideeën hebben kunnen brengen voor jouw kerst cadeautjes. Mocht je vragen hebben, of benieuwd zijn naar een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Namens Esthetic Health wensen wij je alvast fijne feestdagen!