0

Your Basket
Wenkbrauwgel

Waar eerst wenkbrauwen zo dun mogelijk moesten zijn en perfect strak, is het de laatste jaren juist weer in om met volle, zelfs een beetje wilde wenkbrauwen rond te lopen. Helaas heeft niet iedereen van nature volle wenkbrauwen, of ze zijn de laatste paar jaren dusdanig vaak geëpileerd dat de wenkbrauwhaartjes niet zomaar meer terugkomen. Een wenkbrauwgel is dan een fijne oplossing om wat extra volume aan de wenkbrauwen te geven zonder dat het er direct nep of getekend uitziet.

Wenkbrauwgel voor vollere wenkbrauwen

Vollere wenkbrauwen krijgen? Een wenkbrauwgel bevat verzorgende ingrediënten die de wenkbrauwharen verstevigen en conditioneren, waardoor de wenkbrauwen makkelijker in model te krijgen zijn. De GrandeBrow-Fill bevat daarnaast een minerale kleurgel, die de wenkbrauwen een natuurlijke, subtiele kleur geven. Eventuele uitgedunde plekken door overplucking worden dan direct opgevuld, waardoor wenkbrauwen weer vol en gezond ogen. Het fijne aan de wenkbrauwgel van Grande Cosmetics is dat de gel zowel een applicator als een wenkbrauwkammetje bevat, waarmee u de wenkbrauwen in model kunt borstelen zonder ze te beschadigen.   

Wenkbrauwserum

Wil het nu zo zijn dat u uw wenkbrauwen zo lang heeft geëpileerd dat ze te smal zijn geworden (overplucking), of wilt u uw wenkbrauwhaartjes graag beter verzorgen, dan is het wenkbrauwserum van Grande Cosmetics een echte aanrader. Dit wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwen en laat ze er binnen twaalf weken voller uitzien. Daarnaast zorgtde ingrediënten er ook voor dat de zachtheid van de wenkbrauwen verbeterd wordt, waardoor ze beter in model te brengen zijn. Gebruik het wenkbrauwserum in combinatie met de wenkbrauwgel en uw mooi gedefinieerde wenkbrauwen zijn binnen handbereik.

Wenkbrauwgel groothandel

Esthetic Health is tevens een wenkbrauwgel groothandel. Bent u eigenaar of inkoper voor een salon, spa of winkel en heeft u interesse om één of meerdere cosmeticaproducten uit ons assortiment om aan te bieden aan uw klanten? Registreer u dan nu als partner en/of reseller en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.