Zelfbruiner in een doekje, makkelijk en snel bruin!

Zelfbruiner in een doekje, makkelijk en snel bruin!
Fotocredits: Vita Liberata

Zelfbruiners zijn er in verschillende varianten. Ieder bruin zonder zon product heeft zo haar pluspunten. Ben je op zoek naar een makkelijke manier om snel en veilig bruin te worden? Zelfbruinende doekjes zijn heel geschikt om een mooie bruine kleur te krijgen en perfect om mee te nemen op vakantie. Nooit eerder was het krijgen van een bruine kleur zo makkelijk!

 

Zelfbruinende doekjes bevatten DHA, waardoor er binnen enkele uren een bruine kleur wordt ontwikkeld. Nieuw binnen ons zelfbruiner assortiment zijn zelfbruiner doekjes van Vita Liberata genaamd de pHenomenal Organic Tan Infused Cloths. Deze tan cloths zijn doordrenkt met de bekende pHenomenal zelfbruiner formule voor een langdurige en natuurlijk ogende teint. Wij zetten de voordelen van zelfbruiner doekjes op een rij.

 

Eenvoudig aan te brengen

Het grote voordeel van zelfbruinende doekjes is dat je het gemakkelijk aan kunt brengen op het gezicht en lichaam. Je hebt geen tanning mitt of ander product nodig om het product mee aan te brengen. Hoe gebruik je een tanning cloth?

Stap 1. Scrub de huid een dag van tevoren voor een optimaal bruiningsresultaat.

Stap 2. Breng het product altijd aan op een schone huid en gebruik geen hydraterende producten van tevoren, dan hecht het product minder goed.

Stap 3. Haal 1 van de 2 doekjes uit de verpakking. Begin bij het gezicht en werk uit naar de hals, decolleté en armen. Werk in ronddraaiende bewegingen om het product gelijkmatig aan te brengen. Tip: Vergeet niet het product goed te blenden bij de haarlijn, wenkbrauwen, oren en natuurlijk de nek.

Stap 4. Haal het tweede doekje uit de verpakking en gebruik deze voor de rest van het lichaam. Werk per lichaamsdeel in ronddraaiende bewegingen zodat je het product goed aan kunt brengen. Let op: bij het aanbrengen rondom de knieën en ellebogen en neem hier eventueel met een vochtige washandje het overtollige product weg.   

Stap 5. Was je handen goed met zeep na het gebruiken van de tan cloths.

Stap 6. Laat het product even goed drogen voordat je je aankleedt. Het product ontwikkelt binnen 4 tot 8 uur een bruine teint.

 

Tip: Bekijk onderstaande video hoe je de tanning cloths het beste kunt gebruiken.

 

Makkelijk mee te nemen

Vanwege het formaat zijn tan cloths heel geschikt om mee te nemen op vakantie. Je stopt deze gemakkelijk in je tas of koffer. Geen zware producten om mee te nemen of kans op lekkende producten. Na het gebruik van de tanning cloths, kun je de doekjes weggooien. De zelfbruiner doekjes zijn bovendien biologisch afbreekbaar.

 

Sluit aan op jouw huidskleur

De pHenomenal Organic Tan Infused Cloths zijn gemaakt om aan te sluiten op jouw huidskleur. Een onnatuurlijke of oranje kleur is daarmee uitgesloten. Na het aanbrengen ontwikkeld zich binnen 4 tot 8 uur een natuurlijke bruine teint.

 

Langhoudende formule en organische ingredienten

De tan cloths van Vita Liberata zitten boordevol organische en botanische ingrediënten zoals aloe vera, framboos en granaatappel. Deze ingrediënten zorgen er voor dat de huid wordt gevoed en gaan huidveroudering tegen. Daarnaast zorgen de ingrediënten voor een lang houdende bruine kleur. De Vita Liberata pHenomenal Organic Tan Infused Cloths bevatten geen parabenen, sterke chemicaliën, parfum / geur, alcohol, dierlijke derivaten, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen.

 

Heb jij weleens zelfbruinende doekjes gebruikt? Benieuwd naar de verschillende type zelfbruiners? Bekijk hier ons zelfbruineroverzicht. Klik hier voor meer productinformatie over de pHenomenal Organic Tan Infused Cloths.