Zelfbruiner & huidverzorging tijdens de wintermaanden

Zoek je een alternatief om tijdens de wintermaanden toch een gezonde bruine teint te krijgen? Denk dan eens aan luxueus zelfbruinermerk Vita Liberata. Vita Liberata biedt innovatieve cosmetica en zelfbruiner producten, die de huid verzorgen en tegelijkertijd een bruine teint geven.

Vita Liberata is in 2003 opgericht door Alyson Hogg, een drukke moeder die veel reisde. Ze had behoefte aan een product dat meer kon dan alleen hydrateren of zelfbruinen. Vanuit deze gedachte is Vita Liberata ontstaan. De producten van Vita Liberata verzorgen de huid en geven de huid een bruine kleur. Alle producten van Vita Liberata bevatten natuurlijke ingrediënten en bevatten geen alcohol, parfum, parabenen of andere schadelijke ingrediënten.

 

Gezonde bruine teint tijdens de wintermaanden

Nu de winter aanbreekt, wil je een grauwe en bleke huid misschien graag voorkomen. Vita Liberata biedt met haar producten de oplossing. Dankzij de natuurlijke ingrediënten wordt de huid niet alleen gevoed en verzorgt, maar kun je ook een bruin tintje creëren. 

 

Mix zelfbruiner druppels met jouw huidverzorging

Het Self Tanning Anti Aging Serum van Vita Liberata kun je als zelfbruiner druppels door jouw huidverzorging mixen of direct als een serum op de huid aanbrengen. Bouw de intensiteit op door het aantal druppels te verhogen. Houdt er echter rekening mee dat het effect van deze zelfbruiner subtiel zal blijven. Perfect voor een mooie tintje tijdens de wintermaanden.  

 

Fabulous Gradual Tan Lotion

De Gradual Lotion van Vita Liberata is een voedende bodylotion met subtiele zelfbruiner, die je naar wens op kunt bouwen. Deze zelfbruinende bodylotion bevat shea butter, waardoor de huid intens wordt gevoed. Fijn om de droge huid mee te hydrateren tijdens de droge wintermaanden.  

 

pHenomenal 2 - 3 week Tan Mousse

De pHenomenal Tan Mousse is een zelfbruinermousse. Dit product is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Afhankelijk van jouw huidskleur en het gewenste effect, kun je de kleur kiezen die het beste bij jouw wensen past. Een mousse zelfbruiner kun je het beste aanbrengen met een tanning mitt. Geschikt voor gezicht en lichaam. Breng de zelfbruiner na een aantal dagen nogmaals aan, voor een extra langhoudend effect.  

 

Body Blur

Wil je snel bruin worden? De Body Blur is een lichaamsmake-up die je direct een bruine kleur geeft, en gemakkelijk weer van de huid af wast. De Body Blur bevat geen zelfbruiner. Zodra je dit product van de huid af wast, komt jouw oorspronkelijke huidskleur weer tevoorschijn. Naast het feit dat de Body Blur je direct een bruine kleur geeft, krijg je er daarnaast ook nog een mooie glow van. Oneffenheden worden gemaskeerd en de huid ziet er sunkissed en stralend uit. Perfect voor de feestdagen! 

 

Gebruik jij weleens zelfbruiner tijdens de winter? Benieuwd naar de andere producten van Vita Liberata? Klik dan hier om het gehele assortiment te bekijken.