Prachtige zeermeerminnen nagels voor de zomer – mermaid nails!

Zeemeerminnen nagels staan al tijden hoog op ons lijstje om een keer te maken. De mermaid nails zoals ze in het buitenland genoemd worden, zien er niet alleen prachtig uit, maar geven ook een gevoel van zon, zee en strand. Heerlijk! Natuurlijk zijn we weer Instagram opgegaan om de mooiste, creatiefste en origineelste creaties te zoeken. Lees en kijk verder om zelf de mooiste nagels te maken.

Tip: Heb je zelf een mooi voorbeeld van mermaid nails? We zien het graag! Stuur een foto of link naar je Instagram met jouw mooiste zeemeerminnencreatie naar ons toe en wie weet zie je je nagels binnenkort terug in ons blog!

 

Zeemeerminnennagels tutorial

Voordat we een flinke dosis inspiratie geven, laten we graag een paar duidelijk tutorials zien hoe je die mooie mermaid nails kunt maken. Net als bij de Valentijnsnagels hangt het er een beetje vanaf hoeveel tijd je hebt, hoeveel ‘extra’s’ te toe wilt voegen en hoe ingewikkeld je wilt gaan. In onderstaande video laat Janelle Estep zien hoe je dat prachtige vissenstaart-patroon op je nagels krijgt. In combinatie met de sponstechniek om een mooi kleurverloop aan te brengen, springen deze nagels er voor ons echt uit!

 

Voor de gevorderden

Bovenstaande tutorial ziet er misschien ingewikkeld uit, maar in in feite vrij eenvoudig te maken met een aantal tools. Voor onderstaande tutorial heb je iets meer ervaring nodig als nagelfanaat. Sarah’s Nail Secrets maakt gebruik van acryl om haar creaties meer diepte  te geven. Dit kun je natuurlijk namaken, maar je kunt er ook voor kiezen om de acryl te laten voor wat het is en alleen het design na te maken met de nagellak die je hebt. We raden wel aan om een klein kwastje te gebruiken voor details als de vissenschubben.

 

Mermaid nails met gellak

Ben je fan van gellak? Dan is de volgende video echt iets voor jou. Cutepolish maakt gebruik van gellak om haar zeemeerminnennagels te maken. Door op tijd gebruik te maken van de uv lamp om de lak hard te laten worden, kon ze een prachtige 3D-schelp maken.

 

Zeemeerminnennagels inspiratie

Tijd voor inspiratie! Op Instagram hebben we gezocht naar nagels die echt het gevoel geven van de zee, zeemeerminnen en zeedieren. En apart blog over beach nails volgt snel! Welke van onderstaande designs is jouw favoriet?