20 winterse designs voor je nagels

Sneeuwt het al? Hangen de ijspegels aan de dakranden? Zo zie je geen enkele sneeuwvlok, en zo vriest het dat het kraakt. Met die gekke winters in ons land weet je nooit wat je kunt verwachten. Maar of er nu sneeuw ligt of niet, we kunnen natuurlijk wel genieten van al het moois dat de winter met zich mee brengt. Wat dacht je van warme chocolademelk, leuke kerstmarkten en gezellig verlichte huizen… en al die feestelijke looks die je weer mag showen! Winterse nail art hoort daar zeker bij, bekijk hier onze nagellooks met een echt winters sfeertje.

 

Winter nagels 2017

Hoewel de nagel trends ieder jaar iets veranderen, zijn er ook klassiekers die gewoon altijd in blijven, of het nu de winter van 1994 is of de winter van 2017. De klassieke sneeuwvlok bijvoorbeeld kan niet ontbreken als je een winterse look op je nagels wilt maken. Combineer het met babyblauw of zachtroze voor een schattige look, of ga voor de donkerblauwe ondergrond voor het winternacht-gevoel. Een vrij recente trend is het namaken van de gebreide patronen van coltruien en sjaals. Een subtiele manier om die winterse trend te showen.

 

Zelf winter nagels maken

Wil je graag een leuk design creëren maar heb je geen idee hoe? Hieronder staat een video van HannahRoxNails om zelf leuke ijssterren op je nagels te maken. 

Zoals je kunt zien begint ze eerst met een goede base coat, waarna ze een zalmkleurige nagellak aanbrengt. Je kunt deze kleur natuurlijk variëren door een lichtblauwe of zelfs ombre ondergrond aan te brengen (voor inspiratie zie de foto’s onder). Na deze stap brengt ze een glitter laag aan. Kies een nagellak met fijne glitter zodat je deze makkelijk glad aan kunt brengen. Daarna begint het moeilijkste deel, het maken van de sneeuwvlokken. Met de tools die Hannah heeft kun je echter heel snel een sneeuwvlok tekenen. 

 

Winter nagels 2016  

Wat zijn de echte winter nagels 2016? Bekijk hieronder inspiratiefoto’s voor de leukste winternagels. 

 

 

Een foto die door elzdelz is geplaatst op 23 Nov 2016 om 12:04 PST