Wimperserum informatie en tips - alles over het wimperserum

Wimperserum wordt steeds populairder onder vrouwen en ook mannen. Bekende sterren waren al enthousiast over het serum dat wimpers langer en voller eruit laat zien, en steeds meer consumenten gebruiken het product nu ook. Maar waar moet je op letten als je een wimperserum koopt en hoe werkt het nu precies? Lees hier alles over het wimperserum.

 

Hoe ziet het wimperserum eruit?

Hoe populairder een product is, hoe meer varianten er op de markt komen. Het maakt de keuze lastig, want waar let je op als consument? Welk wimperserum is de juiste keuze en nog belangrijker: welk wimperserum werkt echt? Naar ons idee moet een goed wimperserum aan een aantal eisen voldoen. In eerste instantie moet het serum er natuurlijk voor zorgen dat de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Daarnaast is het ook belangrijk dat dit effect niet ten koste gaat van de wimpers zelf. Een wimperserum moet daarom ook de wimpers hydrateren en verzorgen, waardoor broosheid vermindert. Als laatste punt maar zeker niet onbelangrijk is dat het serum eenvoudig en veilig in gebruik moet zijn. Met deze gedachten is het GrandeLash wimperserum ontwikkeld.

 

Waarom werkt het ene wimperserum wel en het andere niet?

Het is lastig de werking van alle wimperserums op de markt te vergelijken zonder een lang verhaal van ingrediënten en verschil in werking erbij te halen. Wij focussen ons daarom liever op de unieke eigenschappen van het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics en de reden waarom dit serum wél werkt. Dit wimperserum bevat namelijk een unieke gepatenteerde mix van ingredienten. Deze mix is ontwikkeld samen met oogartsen en dermatologen om de haargroei van de wimpers te verbeteren en de haartjes te beschermen tegen breken.

 

Hoe werkt het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics?

De meeste mensen die het GrandeLash wimperserum gebruiken zien na vier tot zes weken al verschil, maar omdat resultaten per persoon kunnen verschillen adviseren we het serum minimaal twaalf weken te gebruiken. In deze periode worden de wimpers met het wimperserum verzorgd, waardoor ze er voller en langer uit gaan zien. Ook wordt de sterkte en flexibiliteit van de wimpers verbeterd, waardoor het vroegtijdig afbreken van de wimpers verminderd kan worden. 

 

Dierproefvrij serum

De gezondheid van de klanten die het serum gebruiken staat bij ons voorop, maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat er geen dieren gebruikt worden voor het testen van onze producten. Het wimperserum van Grande Cosmetics is daarom ook dierproefvrij.

 

Kan ik een allergische reactie krijgen van GrandeLash?

Het GrandeLash wimperserum is een product met natuurlijke ingrediënten die erg zacht zijn voor de dunne huid rond de ogen. Mensen met een gevoelige huid kunnen GrandeLash daarom gewoon gebruiken. Soms ervaren gebruikers van het serum een lichte irritatie boven de ogen, maar dit is na een paar dagen verdwenen. GrandeLash wordt puur uit voorzorg niet geadviseerd aan zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, minderjarigen en mensen die een chemobehandeling ondergaan, omdat het niet getest is op deze doelgroepen.

 

Het wimperserum is duur

Een opmerking die we vaak op internet tegenkomen en soms ook horen is dat het wimperserum van GrandeLash duur is. De goedkoopste serums zijn al voor rond de 30 euro beschikbaar en kunnen daarom beter in je budget passen. Tot nu toe hebben wij echter geen serum in die prijscategorie gezien die dezelfde resultaten geeft als het GrandeLash wimperserum. In principe betekent goedkoop immers dat er is bespaard op ingrediënten en/of onderzoek naar de werking van ingrediënten. Als er is bespaard op de ingrediënten die de wimpers voller en langer doen lijken, zal het effect dus minder of niet aanwezig zijn. Is er bespaard op de verzorgende ingrediënten, dan zal de huid op een gegeven moment de veranderingen niet bij kunnen benen waardoor wimpers juist weer sneller uitvallen. Daarnaast gaat de kleine verpakking van het GrandeLash wimperserum drie maanden mee, waardoor je omgerekend zo’n €21,65 euro per maand kwijt bent voor mooie, lange wimpers. Na drie maanden volstaat het om het serum drie tot vier keer in de week te gebruiken, dus dan is het bedrag nog lager. In vergelijking met wimperextensions valt dit bedrag dan weer mee. 

 

Hoe moet je het GrandeLash wimperserum gebruiken?

Aan te raden is om het wimperserum te gebruiken ’s avonds nadat je je gezicht hebt gereinigd en alle makeup hebt verwijderd. Breng een dun lijntje aan bij de aanzet van de wimpers. Eenmaal langs de wimpers gaan met het kwastje is voldoende. Door het kleine kwastje kun je nauwkeurig werken en voorkom je dat je teveel van het serum op je wimpers aanbrengt. Je hoeft het serum ook maar één keer per dag te gebruiken, twaalf weken lang. Daarna kun je het serum drie tot vier keer per week gebruiken. Let wel: het wimperserum zal niet ineens een nieuwe wimper laten groeien als er daarvoor nooit een haarzakje heeft gezeten. Het is geen groeimiddel om nieuwe wimpers te laten groeien, maar een serum om de haartjes die je al hebt te verzorgen en er voller en langer uit te laten zien. Als je dus erg dunne, lichte of breekbare wimpers hebt kan het wimperserum een mooi effect geven.

 

Wimperserum op waterbasis

Omdat de gezondheid van de wimpers en huid bij ons voorop staat, hebben we gekozen om het wimperserum op waterbasis te maken. Omdat het op waterbasis is en niet op oliebasis kan het GrandeLash wimperserum eenvoudig in combinatie met wimperverf en eventueel wimperextensions worden gebruikt als je daar behoefte aan hebt.

 

Wimperserum ervaringen

Over het gebruik van wimperserums bestaan inmiddels tientallen blogs en reviews van bloggers en bekende sterren die de producten hebben getest. We nodigen je dan ook van harte uit om op google te zoeken naar de ervaringen met het GrandeLash wimperserum. Veel beauty bloggers hebben ook foto’s bij de reviews gezet, zodat je zelf kunt zien wat het effect van GrandeLash is.

 

GrandeLash wimperserum kopen

Ben je enthousiast over het wimperserum van Grande Cosmetics en wil je graag een serum aanschaffen? Op de website bieden we een klein formaat GrandeLash wimperserum van 2 ml aan, die zo’n 3 maanden mee gaat. Het serum kan gebruikt worden met de GrandePrimer en GrandeMascara.