Wimperextensions en wimperserum

Mooie wimpers laten groeien gaat niet bij iedereen even gemakkelijk. Daarom laten veel vrouwen wimperextensions zetten, waarbij er nepwimpers op de eigen wimpers worden geplakt. Met extensions zien de wimpers er vol en mooi uit. Helaas kunnen wimperextensions de natuurlijke wimpers beschadigen, waardoor ze er minder mooi uit kunnen zien. Het wimperserum van GrandeLash conditioneert de eigen wimpers, wat de wimpers sterker en gezonder maakt, na en tijdens het dragen van wimperextensions.

 

Wimperuitval

Er zijn verschillende soorten wimperextensions. De wimperstrip, waarbij de nepwimpers op een stripje op de eigen wimpers wordt geplakt. Deze zijn ook gemakkelijk zelf aan te brengen. Daarnaast bestaan er ook extensions in de vorm van plukjes, die per stuk aan één wimper worden geplakt. Vooral bij deze vorm van wimperverlenging is is het belangrijk om een wimperserum te gebruiken, zodat de wimpers minder snel uitvallen door het gewicht van de nepwimperplukjes. Ten slotte is er ook de one-by-one-techniek, waarbij op elke natuurlijke wimper één nepwimper wordt geplakt.

 

Kosten

Omdat wimperextensions op de eigen wimpers worden geplakt, moeten ze iedere 3 weken opnieuw worden aangebracht, wat inhoudt dat er weer nieuwe nephaartjes op de wimpers worden geplakt. Zowel de eerste behandeling als de vervolgbehandelingen zijn vrij prijzig. 2.0 ml GrandeLash wimperserum zorgt ervoor dat de wimpers sterker en gezonder worden. Een flacon gaat bij juist gebruik tot ongeveer 3 maanden mee.

 

Wimperserum en wimperextensions

Het wimperserum van GrandeLash is op waterbasis en kan daardoor uitstekend gebruikt worden in combinatie met wimperextensions. Door de verzorgende werking van het wimperserum, helpt het bij de mogelijke beschadigingen aan de wimpers door de wimperextensions. Uiteraard is het belangrijk om de eigen wimpers goed te verzorgen. Lees hier meer tips voor gezonde en lange wimpers.


Aanraders uit de shop