Wimper primer


Wimper primer

Een mascara is vaak het nummer één product in de make-up tas en het eerste dat mensen opdoen voor ze de deur uitgaan. Met een laag mascara op de wimpers krijgt iedereen direct een frisse blik zonder al te veel moeite. Toch willen mensen vaak net iets meer lengte of volume bij de wimpers. Een mascara kan dit effect al bereiken, maar met een wimper primer krijgt u pas echt veel volume. 

Vollere wimpers krijgen door wimper primer

Een wimper primer is een prima basis om te gebruiken vóór de mascara. Een primer heeft een formule die hecht aan de wimperharen, waardoor die dikker worden en er dus al voller uit gaan zien. De mascara versterkt dit effect alleen maar meer. De primer van Grande Cosmetics laat de wimpers er niet alleen voller en langer uitzien, maar maximaliseert daarnaast ook het effect van de mascara. Dankzij de diepblauwe kleur van de primer, komt het zwart van de mascara nog beter uit. De witte kleur is na gebruik van de mascara niet meer te zien, maar het zwart ziet er door die witte basis wel veel intenser uit.

Wimpers extra verzorgen

Wilt u uw wimpers nog een extra verzorging bieden? Verzorg de wimpers dan met het wimperserum van Grande Cosmetics. Dit wimperserum helpt bij het verbeteren van de gezondheid van de wimpers en zorgt ervoor dat broosheid en breekbaarheid van de wimpers verminderen. Hierdoor wordt de kans dat wimpers breken na gebruik van een primer of mascara ook kleiner. Na slechts twaalf weken kunt u al resultaat zien.

Wimper primer groothandel voor professionals

Esthetic Health is tevens een groothandel voor wimper primer en andere oogmake-up. Dit betekent dat onze make-up producten voor zowel consumenten als zakelijke klanten beschikbaar zijn. Wilt u graag make-up producten van onze merken aan het assortiment van uw schoonheidssalon, winkel of andere beauty business toevoegen? Registreer u dan vrijblijvend op onze pagina partner en reseller worden, u kunt dan informatie ontvangen over alle mogelijkheden.