Wenkbrauwserum GrandeBrow


Wenkbrauwserum GrandeBrow

Het GrandeBrow wenkbrauwserum van Grande Cosmetics geeft de wenkbrauwen een mooie boost. Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht, ze bepalen mede hoe oud u eruit ziet en hoe ‘streng’ mensen vinden dat u kijkt. Waar het een aantal jaren geleden de trend was om wenkbrauwen dun te epileren en ze zo strak mogelijk te houden, is het tegenwoordig in om volle, zelfs een beetje robuuste wenkbrauwen te hebben. Niet iedereen heeft van nature deze brede borstels, maar gelukkig bestaan er genoeg producten om toch die volle wenkbrauwen te krijgen. Denk maar aan de wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels, en iets recenter ook de wenkbrauwserums. Het GrandeBrow wenkbrauwserum is rijk aan verzorgende ingrediënten die helpen om de wenkbrauwen er voller uit te laten zien.  

GrandeBrow wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen krijgen? Dat kan door gebruik van het GrandeBrow wenkbrauw serum. Van de wenkbrauwserums die beschikbaar zijn op de markt bieden wij GrandeBrow van Grande Cosmetics aan in ons assortiment, dat met haar ingredienten helpt om de gezondheid van de wenkbrauwen te verbeteren. Het serum helpt om de wenkbrauwen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt broosheid en breekbaarheid van de wenkbrauwhaartjes tegen te gaan door ze intensief te hydrateren.

GrandeBrow wenkbrauwserum in combinatie met kleurgel

Gebruik het wenkbrauwserum van Grande Cosmetics in combinatie met een wenkbrauwgel om de wenkbrauwen extra te kleuren en te verzorgen voor een optimaal resultaat. De wenkbrauwgel bieden we aan in twee kleuren, light en dark. Deze gel vult eventuele kalere plekken in de wenkbrauwen eenvoudig op, waardoor die er voller uit gaan zien. Door de wenkbrauwen na gebruik van de gel in model te borstelen met het bijgeleverde wenkbrauwkammetje blijven ze de hele dag mooi.

GrandeBrow wenkbrauwserum groothandel

Wilt u graag het GrandeBrow wenkbrauwserum of een van onze andere cosmeticaproducten aan uw klanten aanbieden? Registreer uw schoonheidssalon, spa, winkel of andere beauty business dan nu via partner en reseller worden en ontvang vrijblijvend informatie over alle mogelijkheden.