Waarom het gebruik van een bodylotion belangrijk is

Bodylotion, vaak vergeten we om ook aandacht te besteden aan de verzorging van het lichaam. Veelal zien we dat veel mensen hun gezicht erg goed verzorgen. Toch schiet het verzorgen van het lichaam met een bodylotion er al snel bij in. Herkenbaar? Wij zetten op een rijtje waarom het belangrijk is om een verzorgende bodylotion te gebruiken.  

 

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en krijgt veel te verduren. Bijvoorbeeld door warm douchen, het gebruik van zepen en douchegels, of het dragen van strakke of schurende kleding. Iedere huid heeft een verzorgende bodylotion nodig. Maar waarom eigenlijk?

  • Bodylotion voorkomt dat de huid droog of geïrriteerd raakt
  • Bodylotion houdt de huid soepel en voorkomt huidveroudering
  • Bodylotion voedt de huid waardoor deze zacht aanvoelt

De voornaamste reden om een bodylotion te gebruiken, is om de huid in goede conditie te houden. Vertraging van huidveroudering, en een zachte en soepele huid zonder droogte of irritaties zijn al redenen genoeg om jezelf regelmatig goed in te smeren met een verzorgende bodylotion. Het advies is om je iedere dag na het douchen in te smeren met een bodylotion.

 

Hoe kies je een geschikte bodylotion?

Afhankelijk van jouw huidtype en wensen kun je een geschikte bodylotion uitzoeken. Heb je bijvoorbeeld een hele droge huid? Kijk dan naar een bodylotion met voedende ingrediënten. Heb je een gevoelige huid? Vermijd dan een bodylotion met veel parfum, maar kies voor een bodylotion op basis van natuurlijke ingrediënten. Naast het verzorgen van de huid, kan een bodylotion ook andere functies hebben, zoals het verstevigen van de huid, of om de huid een subtiel zonnig kleurtje te geven door middel van toegevoegde zelfbruiner. De Fabulous Gradual Lotion van Vita Liberata is een voedende bodylotion met subtiele zelfbruiner. Hiermee verzorg je dus niet alleen de huid op basis van natuurlijke ingrediënten, maar ontwikkel je ook een sunkissed kleurtje. Hiermee sla je dus meerdere vliegen in één klap.

 

5 x waarom de Fabulous Gradual Lotion jouw nieuwe favoriet is:

  • Twee in één: verzorgende bodylotion en zelfbruiner in één
  • Hydratatie boost: Hydrateert de huid intens met biologische extracten en ingrediënten zoals marula olie, shea butter en framboos
  • Geurloze subtiele zelfbruiner
  • Geeft niet af aan kleding
  • Natuurlijke ingrediënten en vrij van schadelijke chemicaliën

 

 

Heb jij de Fabulous Gradual Lotion van Vita Liberata al eens geprobeerd? Gebruik deze bodylotion dagelijks voor een gehydrateerde en sunkissed huid. Ook perfect om jouw opgebouwde zongebruinde kleurtje mee te onderhouden.