De voordelen en nadelen van magnetische wimpers

Magnetische wimpers zijn een trend als het neerkomt op nep wimpers. Magnetische wimpers kun je gemakkelijk aanbrengen door een magnetisch systeem, zo heb je in een handomdraai lange en volle wimpers. In deze blog zetten we alle voordelen en nadelen op een rijtje. 

Ieder product heeft zo haar voor- en nadelen. Wij zetten hieronder de voordelen en nadelen van magnetische wimpers op een rijtje:

 

De voordelen van magnetische wimpers 

 

Geen wimperlijm

Het grootste voordeel van magnetische wimpers ten opzichte van andere nep wimpers is dat er geen wimperlijm aan te pas komt. Hiermee voorkom je een hoop gedoe en geknoei. Een magnetische wimper bevestig je door een magnetisch systeem. De meeste magnetische wimpers bestaan uit twee delen. Een deel bevestig je aan de bovenzijde van de wimpers en vervolgens kun je het onderste gedeelte onder de eigen wimpers aan het eerder bevestigde bovenste gedeelte vastmaken. Let er goed op dat je dit direct goed doet, je kunt je wimper namelijk niet gemakkelijk verschuiven. 

 

 

Makkelijk te verwijderen 

Magnetische wimpers zijn heel gemakkelijk te verwijderen. Je hoeft geen lijmrestjes weg te halen, maar je kunt de magnetische wimpers gemakkelijk van elkaar los trekken. 

 

 

Meerdere keren te gebruiken

In tegenstelling tot andere nep wimpers, kun je magnetische wimpers meerdere keren gebruiken. Er zijn namelijk geen lijmrestjes die je hoeft te verwijderen. Berg de magnetische wimpers na gebruik op in een doosje of in de verpakking, zodat je deze schoon en veilig op kunt bergen en een volgende keer weer aan kunt brengen. 

 

 

Magnetische wimpers zijn voordelig

Op de lange termijn zijn magnetische wimpers voordeliger dan andere nep wimpers. Hoewel de aanschafprijs van magnetische wimpers iets hoger ligt dan andere nep wimpers, kun je de magnetische wimpers wel meerdere keren gebruiken. Omdat er geen wimperlijm aan de magnetische wimpers te pas komt, blijft de kwaliteit van de magnetische wimpers ook goed waardoor deze duurzaam in het gebruik zijn. 

 

 

Geschikt voor gevoelige ogen

Omdat er geen wimperlijm aan magnetische wimpers te pas komt, zijn ze ook geschikt voor mensen met allergie tegen wimperlijm of gevoelige ogen.

 

 

 

De nadelen van magnetische wimpers

 

Geen natuurlijke uitstraling

Afhankelijk van het type magnetische wimpers die je kiest, kan het zijn dat je toch ziet dat de wimpers nep zijn, of dat je de magnetische sluiting ziet. Let daarom goed of het product voldoet aan het effect wat je voor ogen hebt.

 

 

Goed aanbrengen

Wanneer je magnetische wimpers aanbrengt, is het belangrijk dat je dit goed doet. Door de magneetsluiting kun je de wimpers namelijk niet gemakkelijk meer verschuiven. Wanneer je hier eenmaal handig in bent geworden zal dit steeds gemakkelijker gaan. In het begin kan het even oefenen zijn hoe je de wimpers het beste goed aan kunt brengen. 

 

 

Voller en langer uitziende wimpers zonder nep wimpers?

Wil je graag voller en langer uitziende wimpers zonder dat daar wimperextensions of nep wimpers aan te pas moeten komen? Denk dan eens na over het gebruik van een wimperserum. Een wimperserum zorgt voor natuurlijk voller, langer en gezonder uitziende wimpers binnen 12 weken. Breng eenmaal daags aan en ontdek het resultaat voor jouw wimpers.