Vollere wenkbrauwen met wenkbrauwserum

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor jouw uitstraling. De laatste jaren wordt er door de beauty industrie steeds meer aandacht besteed aan de wenkbrauwen. Er zijn verschillende wenkbrauwtrends maar laten we ook wenkbrauwverzorging niet vergeten. Met de juiste wenkbrauwverzorging kun je voller ogende wenkbrauwen creëren.

Naarmate je ouder wordt, kunnen de wenkbrauwhaartjes dunner worden of kunnen er kale plekjes ontstaan. Ook stress, voeding en teveel epileren kunnen invloed hebben op de gezondheid van de wenkbrauwharen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de wenkbrauwen er weer voller uit te laten zien. Heb je bijvoorbeeld weleens van een wenkbrauwserum gehoord? Een wenkbrauwserum kan de conditie van de wenkbrauwhaartjes verbeteren, waardoor de wenkbrauwen er weer voller uit gaan zien.

 

Wat is een wenkbrauwserum?

De wenkbrauwen hebben een haarcyclus van 4 maanden. Dit betekent dat binnen een periode van 4 maanden de wenkbrauwhaartjes groeien, een rustfase hebben en vervolgens weer uitvallen om plek te maken van nieuwe wenkbrauwharen. Met een wenkbrauwserum kun je de haartjes optimaal verzorgen, waardoor de haartjes sterker kunnen worden en er voller uit gaan zien.

 

Tip: GrandeBrow is het wenkbrauwserum van Grande Cosmetics voor voller ogende wenkbrauwen.

 

Wat is het GrandeBrow wenkbrauwserum?

Het GrandeBrow wenkbrauwserum bevat een mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk vollere wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Het wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes en is heel geschikt om dunner wordende wenkbrauwen, misvormd of teveel geëpileerde wenkbrauwen, te verbeteren. Dit wenkbrauwserum verbetert niet alleen de wenkbrauwen, maar beschermt, conditioneert en hydrateert de wenkbrauwen ook. Breng het wenkbrauwserum 1 keer per dag aan op de wenkbrauwen. Afhankelijk van de wensen, kun je het GrandeBrow wenkbrauwserum aanbrengen op enkel de dunner wordende plekjes, of de gehele wenkbrauw. GrandeBrow is gemakkelijk in gebruik, veilig en effectief.

 

Onderzoeksresultaten GrandeBrow

Onderzoek onder consumenten toont aan: 

  • 100% zag vollere wenkbrauwen
  • 97% zou dit product aanraden aan een vriend
  • 93% zag gezonder ogende wenkbrauwen
  • 90% zag voller ogende wenkbrauwen

*Resultaten zijn gebaseerd op onderzoek op consumenten en hun bevindingen. Resultaten kunnen variëren.

 

Vollere wenkbrauwen met make-up

Naast verzorging van de wenkbrauwen, kun je uiteraard ook voller ogende creëren met behulp van make-up. Door de wenkbrauwen aan te zetten met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of een gekleurde wenkbrauwgel, geef je de wenkbrauwen meer body, waardoor ze er voller uit gaan zien.

 

Tip: De GrandeBrow-Fill is een gekleurde wenkbrauwgel die de wenkbrauwen niet alleen in model houdt, maar ook kleur afgeeft aan de wenkbrauwen.

 

Er zijn diverse manieren om de wenkbrauwen er voller uit te laten zien, denk hierbij aan make-up producten, het verven van de wenkbrauwen of andere salonbehandelingen voor de wenkbrauwen. Met een wenkbrauwserum kun je de wenkbrauwen echter op een gemakkelijke en effectieve manier verzorgen, met natuurlijk voller ogende wenkbrauwen als resultaat.


Aanraders uit de shop