Vollere lippen krijgen dankzij een simpel trucje

Vollere lippen krijgen wil iedereen wel, maar niet iedereen heeft ze van nature. Je hoeft echter niet direct drastische maatregelen te nemen om net zulke grote lippen als Angelina Jolie te krijgen. Door een simpel trucje kun je je lippen namelijk snel voller laten ogen. Hoe? Lees snel verder…

 

Vollere lippen met lippotlood

De X is hier het geheim. Wat we ermee bedoelen is dat je met een lippotlood in jouw favoriete kleur de letter X op je cupidoboog tekent. Waarom is dit nodig en hoe krijg je hier vollere lippen van?

 

Cupidoboog is voor iedereen verschillend

De cupidoboog zijn de twee kleine boogjes aan de bovenkant van je bovenste lip. Deze cupidoboog is bij iedereen verschillend: de een heeft een heel duidelijke cupidoboog, de ander heeft bijna de vorm van een hartje of hij is juist bijna onzichtbaar. Als de cupidoboog bij jouw lastig te zien is, kan de X je helpen om toch ‘de boog’ te vinden. Door de X te tekenen zie je duidelijk waar de cupidoboog begint en eindigt, en kun je hier dus het accent op leggen.

 

Vollere lippen krijgen door de X

Door het accent met de X op die cupidoboog te leggen, lijken je lippen optisch groter. Nadat je de X hebt getekend, kun je de rest van je lippen inkleuren. Je kunt hiervoor hetzelfde lippotlood gebruiken. Leg hiermee de basis voor je lipstick of lip gloss. Door een dunne laag van het lippotlood aan te brengen, blijft je lippenstift langer zitten.

Tip: Kies wel altijd voor een lippotlood en lipstick of lip gloss in dezelfde tint. Als er teveel verschil tussen zit, zie je een duidelijke rand om je lippen, dat wil je natuurlijk niet!

Tip: Wil je graag rode lipstick gebruiken? Dit vergt nog iets meer oefening dan de andere kleuren. Neem dan zeker even een kijkje bij ons artikel over de perfecte rode lippen. Je kunt dit artikel ook gebruiken als je bijvoorbeeld donkere lippenstift aan wil brengen.