Close

Voller haar voor mannen met ReGenesis

Vol haar ziet er jeugdig uit, ook bij mannen. Mannelijk haar heeft echter snel de neiging om uit te vallen wanneer een bepaalde leeftijd wordt bereikt. Helaas kan haar niet dikker worden of harder groeien dan het al doet. Wel kan door middel van een haarserum met natuurlijke stoffen en extracten de hoofdhuid verzorgd en versterkt worden. De hoofdharen blijven zo langer zitten, waardoor het haar er voller uitziet. RevitaLash geeft uitleg en enkele tips voor succesvolle haargroei.

 

Haargroei

Op de hoofdhuid zit een vast aantal haarfollikels, waaruit per follikel één haar groeit. Meer haar krijgen is dus niet mogelijk. De dikte van het haar is bepaald vanuit de genen en kan dus ook niet aangepast worden. Een effectieve manier om het haar dikker te laten lijken is dus door de haarfollikels te verzorgen en te versterken. Daardoor kan de haarfollikel de haar langer vasthouden.

 

Haaruitval mannen

Een gemiddeld persoon verliest 70 tot 100 haren per dag. De haar is op dat moment in de laatste fase van de haarcyclus, de zogenaamde ‘telogene fase’. Na deze fase begint er bij een gezonde hoofdhuid weer een celdeling en groeit er een nieuwe haar in de follikel. Bij iemand die last heeft van haaruitval zijn er meer haren in de telogene fase en komen de haren niet of in sterk verminderde staat terug. Daardoor wordt het haar dun, dof en breekt het snel af.

 

Haarverzorging

De mogelijke oorzaken van haaruitval zijn zeer divers. Over het algemeen is het belangrijk voldoende en gezond te eten. Vermijd ook zoveel mogelijk chemicaliën. Deze kunnen het haar beschadigen en broos maken. Hair Advanced by RevitaLash® bevat natuurlijke proteïnen en extracten. 


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed