Close

Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals - Sunkissed

Model: 1230
Inhoud: 7g
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
Let op: Wegens enorme populariteit heeft dit product een langere levertijd gekregen dan normaal.
€29,00

Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed is een zelfbruinende bronzer die een minerale dekking geeft en een subtiele blijvende teint. In deze handige compacte vorm zijn de Trystal Minerals perfect voor reizen en om onderweg bronzer aan te brengen. Deze unieke formule reageert op je moisturizer of vloeibare foundation om de huid subtiel te kunnen zelfbruinen. Zo kun je geleidelijk aan een subtiele kleur opbouwen. Deze organische zelfbruiner is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. On the go bronzing ligt binnen handbereik!

Tip: De Trystal compact kun je ook aanbrengen op je lichaam om bijvoorbeeld je decolleté iets te contouren. Verschillende beauty bloggers geven daar leuke tips voor.

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed is een geweldige multitasker. Het product combineert eigenschappen van een bronzer en een zelfbruiner, waardoor je niet alleen op korte termijn een prachtige kleur krijgt, maar ook op langere termijn verschil kunt zien. Gebruik het product opvolgend op je moisturizer of vloeibare foundation zodat de zelfbruiner-deeltjes geactiveerd worden. Deze pure, olie-vrije formule geeft je een zomerse teint. En dat het hele jaar door!

 

Welke kleur moet ik kiezen?

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed geeft, zoals de naam al zegt, een zongebruinde teint. Dit product kun je prima gebruiken als je een teint wil creëren die het effect geeft alsof je een dag heerlijk in de zon hebt gezeten. Wil je het effect van een weekend of midweek naar de zon, dan is de Trystal Compact Bronze waarschijnlijk meer iets voor jou. Bekijk ook de video om te zien wat de effecten zijn van iedere kleur.

 

Voordelen voor de huid

  • Een echte multitasker dat een subtiele zelfbruiner en bronzer in één is
  • Geurloos dankzij de Odour Remove™ - technologie
  • Blijft extra lang zitten dankzij Eco-gecertificeerd DHA-bruiningsmiddel
  • Werkt samen met je moisturizer of vloeibare foundation, waardoor je geleidelijk een kleur opbouwt
  • Geschikt voor lichaam en gezicht

Let op: De Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed bevat geen SPF en beschermt dus niet tegen uv-straling van de zon. Aan te raden is om dagelijks een product met SPF aan te brengen om de huid te beschermen.

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed bevat geen parabenen, sterke chemicaliën, parfum / geur, alcohol, dierlijke derivaten, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen.

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed biedt een minerale dekking en een subtiele blijvende zongebruinde glow. We raden aan om het product aan te brengen met behulp van een kabuki-kwast voor het beste resultaat.

 

Stap 1 –  Zorg dat je je huid eerst gereinigd hebt van vuil en onzuiverheden. De Pressed Bronzing Minerals komen het beste tot hun recht als je het product over een moisturizer of een vloeibare foundation aanbrengt.  De moisturizer of foundation activeren de zelfbruiner-deeltjes in het product.

Stap 2 – Gebruik een Kabuki kwast en draai deze voorzichtig in de poeder tot er voldoende product op zit. Tap een keer met de kwast tegen de rand van het doosje om het product gelijkmatig over de kwast te verdelen. Herhaal het draaien en tappen indien nodig een aantal keer.

Stap 3 -  Veeg de Pressed Bronzing Minerals goed uit op je gezicht, nek en decolleté. Bekijk ook het schema dat bij het product zit voor de juiste volgorde van aanbrengen. Breng meer product aan voor een donkere teint.

Stap 4 – Breng eventueel nog wat extra product aan op je jukbeenderen om te contouren.

 

Tip: Het subtiele bruiningseffect zal ongeveer 3 tot 7 dagen zichtbaar blijven en op een natuurlijke manier vervagen. Houd er rekening mee dat het product het beste werkt met een moisturizer of liquid foundation als basis. Dikkere foundations of poeders kunnen het zelfbruiningseffect verminderen.

Tip: Beoordeel aan de hand van je gereinigde gezicht ’s avonds of je het product nog een keer aan wil brengen, of een paar dagen wacht.

CI 77019 (MICA), CI 77891 (Titanium Dioxide), Dihydroxyacetone, +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides) CI 77489 (Iron Oxides)