Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals - Bronze

Model: 1229
Inhoud: 7g
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€29,00

Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Bronze is een zelfbruiner en bronzer in één. Met deze fijne multitasker creëer je niet alleen een instant bruiningseffect, maar je bouwt ook geleidelijk een teint op voor langere termijn. Het is de eerste bronzer ter wereld die ook zelfbruinend effect heeft. Zo kun je geleidelijk aan ook een subtiele kleur opbouwen. Deze organische zelfbruiner is geschikt voor je gezicht en lichaam. In deze compacte vorm neem je het product ook overal mee naartoe. On the go bronzing ligt binnen handbereik!

Tip: De Trystal compact Bronze kun je ook aanbrengen op je lichaam om bijvoorbeeld je decolleté iets meer contour te geven of je sleutelbeenderen te benadrukken. Verschillende beauty bloggers geven daar leuke tips voor. 

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Bronze combineert de eigenschappen van een zelfbruiner en bronzer. De zelfbruiner-deeltjes worden geactiveerd door je moisturizer of vloeibare foundation, waardoor je niet alleen op korte termijn een mooie teint krijgt, maar ook op lange termijn een gebronsde teint opbouwt. Deze pure, olie-vrije formule geeft je een zomerse teint. En dat het hele jaar door!

 

Welke kleur moet ik kiezen?

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Bronze geeft een gebronsde teint. Dit product is de perfecte keuze als je het effect wilt creëren van een weekend of midweek in de zon. Wil je liever het effect van een dagje zon dat dus een subtielere kleur is, dan is de Trystal Compact Sunkissed waarschijnlijk meer iets voor jou. Bekijk ook de video om te zien wat de effecten zijn van iedere kleur.

 

Voordelen voor de huid

  • Deze multitasker is een subtiele zelfbruiner en bronzer in één
  • Bevat Eco-gecertificeerd DHA-bruiningsmiddel
  • Geurloos dankzij de Odour Remove™ - technologie
  • Bouwt geleidelijk aan een gebronsde teint op
  • Geschikt voor lichaam en gezicht

Let op: De Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed bevat geen SPF en beschermt daardoor ook niet tegen uv-straling van de zon. Gebruik dagelijks een product met SPF om de huid te beschermen.

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Bronze bevat geen parabenen, sterke chemicaliën, parfum / geur, alcohol, dierlijke derivaten, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen.

De Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals Bronze biedt een minerale dekking en een subtiele blijvende zongebruinde glow. We raden aan om het product aan te brengen met behulp van een kabuki-kwast voor het beste resultaat.

 

Stap 1 –  Reinig je huid eerst van vuil en onzuiverheden en volg op met een moisturizer. De Pressed Bronzing Minerals komen het beste tot hun recht als je het product over een moisturizer of een vloeibare foundation aanbrengt.  De moisturizer of foundation activeren de zelfbruiner-deeltjes in het product en geven die lange-termijn glow.

Stap 2 – Gebruik de Kabuki kwast en draai deze voorzichtig in de poeder tot er voldoende product op zit. Tap de kwast tegen de rand om het product gelijkmatig over de kwast te verdelen. Herhaal dit totdat je voldoende product op je kwast hebt.  

Stap 3 -  Veeg de Pressed Bronzing Minerals uit op je gezicht, nek en decolleté. Bekijk ook de gebruiksaanwijzing van het product voor de juiste volgorde van aanbrengen. Breng meer product aan voor een donkere teint.

Stap 4 – Breng eventueel nog wat extra van de Trystal Pressed Minerals Bronze aan op je jukbeenderen om te contouren.

 

Tip: Het subtiele bruiningseffect zal ongeveer 3 tot 7 dagen zichtbaar blijven en op een natuurlijke manier vervagen. Houd er rekening mee dat het product het beste werkt met een moisturizer of liquid foundation als basis. Dikkere foundations of poeders kunnen het zelfbruiningseffect verminderen.

Tip: Kijk het per dag even aan nadat je je gezicht hebt gereinigd of het nodig is het product de volgende dag weer opnieuw aan te brengen. Of  wacht een aantal dagen en breng de bronzer daarna weer aan om de teint te behouden.

CI 77019 (MICA), CI 77891 (Titanium Dioxide), Dihydroxyacetone, +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides) CI 77489 (Iron Oxides)