Vita Liberata Luxurious Gift Set pHenomenal 2-3 Week Tan Medium

Model: 1333
Inhoud: 125ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€46,50

Speciaal voor Sinterklaas en Kerstmis hebben we nu een prachtige set van Vita Liberata in het assortiment. De Luxurious Gift Set bestaat uit een pHenomenal 2-3 week tan mousse in de kleur medium en een Body Blur HD Skin Finish Latte. Deze musthaves zijn samen met een tanning mitt verpakt in een insta-waardige Luxury Gift Bag. Zo heb je alle essentials in huis voor een geweldige teint. Een fijn cadeau om te geven, waarschijnlijk nog leuker om te krijgen. Met deze goedgevulde clutch krijg jij in een handomdraai die fenomenale party-glow!

Tip: Voor de droge tot zeer droge huid kunnen we de speciale Gift Set van de Fabulous-lijn van harte aanbevelen. De Fabulous Mousse bevat onder andere aloë vera, marula olie en shea butter die de huid intens hydrateren. Voor een fijne multitasker die zowel bruint als verzorgt!

De Vita Liberata Luxurious Gift Set pHenomenal 2-3 Week Tan Medium bevat de volgende producten:

  •         pHenomenal 2-3 week tan mousse medium (125ml)
  •         Body Blur HD Skin Finish Latte (50ml)
  •         Luxurious Tanning Mitt
  •         Luxurious Gift Bag in mintgroen met rosé-gouden rits en embleem

Deze producten zijn perfect als je met een frisse zongebruinde teint op de belangrijke feestdagen wilt verschijnen. De pHenomenal 2-3 week tan mousse medium kun je ruim van tevoren al aanbrengen. De teint blijft tussen de twee en drie weken zitten, dus geen kerststress voor die prachtige teint! Op de feestdag zelf kun je met de Body Blur je huid nog mooier naar voren laten komen door de egaliseren eigenschappen. Tevens bevat het product kleine glansdeeltjes waardoor je extra mooi op foto’s staat. Hét product voor de perfecte party-selfies! Beide producten breng je vlekkeloos en soepel aan met de tanning mitt, die je na gebruik eenvoudig kunt wassen. Tot slot kun je de trendy clutch gebruiken als etui voor je make-up of als accessoire bij je kleding.

Voor een uitgebreide beschrijving van de werking van het product en de belangrijkste ingrediënten verwijzen we je graag door naar de pagina’s van de specifieke producten.

De producten zijn klinisch getest, dermatologisch getest en niet irriterend en hypoallergeen bevonden. De producten zijn niet op dieren getest.

Stap 1 – Aan te raden is om je benen een dag van tevoren te ontharen en te scrubben. Je verwijdert zo alle dode huidcellen. Tevens geef je huid ook de kans om in optimale conditie te zijn voor het aanbrengen van de zelfbruiner.

Let op: Gebruik geen douche créme met oliën of een moisturizer of body lotion of oliebasis voor het gebruik van de zelfbruiner. Bepaalde delen van de huid kunnen hierdoor te vet zijn, waardoor de zelfbruiner niet goed kan hechten en je een vlekkerig resultaat krijgt.

Stap 2 – Schud het product goed voor gebruik en gebruik de tanning mitt om de mousse gelijkmatig over de huid te verdelen. Breng het product met grote cirkelvormige bewegingen aan en smeer goed uit.

Tip: Neem na het aanbrengen met een vochtige handdoek nog even je enkels, knieen en ellebogen af. Je voorkomt zo dat het product zich ophoopt en donkerder uitpakt.

Stap 3 – Wacht tussen de 4 tot 8 uur voordat je gaat douchen. Maak bij deze douchebeurt bij voorkeur alleen gebruik van water (liefst geen douchegel of zeep).

Stap 4 – Herhaal dit proces nog tweemaal binnen 12 tot 24 uur voor een langdurig prachtige teint. Na iedere behandeling moet tussen de 4 tot 8 uur zitten zodat het product goed te tijd krijgt om in te trekken.

Tip: Bij 1 keer gebruik blijft de zelfbruiner ongeveer een week zitten. Bij tweemaal gebruik kan de zelfbruiner tot twee weken blijven zitten en bij drie keer gebruik kan de teint zelfs tot drie weken blijven zitten.

Tip: Om je zongebruinde teint zo lang mogelijk mooi te houden, kun je het beste de huid dagelijks extra hydrateren met een moisturizer zoals de Moisture Boost Body Treatment.

Voor een uitgebreide ingredientenlijst verwijzen we graag door naar de productpagina’s van de specifieke producten:

pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse Medium

Body Blur HD Skin Finish Latte