Vita Liberata Luxurious Gift Set Fabulous Mousse Medium

Model: 1335
Inhoud: 100ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€39,00

Speciaal voor Sinterklaas en Kerstmis hebben we nu een prachtige set van Vita Liberata in het assortiment. De Luxurious Gift Set bestaat uit een Fabulous mousse in de kleur medium en een Body Blur HD Skin Finish Latte. Deze musthaves zijn samen met de tanning mitt verpakt in een insta-waardige Luxury Gift Bag. Zo heb je alle essentials in huis voor een geweldige teint. Een fijn cadeau om te geven, waarschijnlijk nog leuker om te krijgen. Met deze goedgevulde clutch krijg jij in een handomdraai die fenomenale party-glow!

Tip: Voor een prachtige teint die tot wel drie weken kan blijven zitten, kunnen we de speciale Gift Set van de pHenomenal-lijn van harte aanbevelen. De pHenomenal 2-3 week tan bevat special pHenO2-technologie voor een langdurige, natuurlijk ogende bruine teint.

De Vita Liberata Luxurious Gift Set Fabulous Mousse Medium bevat de volgende producten:

  •         Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium (100ml)
  •         Body Blur HD Skin Finish Latte (50ml)
  •         Luxurious Tanning Mitt
  •         Luxurious Gift Bag in zachtrose met rosé-gouden rits en embleem

Deze producten zijn perfect als je met een frisse zongebruinde teint op de belangrijke feestdagen wilt verschijnen. De Fabulous Self Tinted Tanning Mouse Medium kun je een paar dagen van tevoren al aanbrengen om een mooie, frisse basis te creëren. Op de feestdag zelf kun je met de Body Blur je huid nog mooier naar voren laten komen door de egaliserende eigenschappen. Tevens bevat het product kleine glansdeeltjes waardoor je extra mooi op foto’s staat. Hét product voor de perfecte party-selfies! Beide producten breng je vlekkeloos en soepel aan met de tanning mitt, die je na gebruik eenvoudig kunt wassen. Tot slot kun je de trendy clutch gebruiken als etui voor je make-up of als accessoire bij je kleding.

Voor een uitgebreide beschrijving van de werking van het product en de belangrijkste ingrediënten verwijzen we je graag door naar de pagina’s van de specifieke producten.

De producten zijn klinisch getest, dermatologisch getest en niet irriterend en hypoallergeen bevonden. De producten zijn niet op dieren getest.

Stap 1 – Aan te raden is om je benen een dag voor gebruik van de Fabulous Mousse te ontharen en te scrubben. Je verwijdert zo alle dode huidcellen. Tevens geef je huid ook de kans om in optimale conditie te zijn voor het aanbrengen van de zelfbruiner.

Let op: Gebruik geen douche créme met oliën of een moisturizer of body lotion of oliebasis voor het gebruik van de zelfbruiner. Bepaalde delen van de huid kunnen hierdoor te vet zijn, waardoor de zelfbruiner niet goed kan hechten en je een vlekkerig resultaat krijgt.

Stap 2 – Schud het product goed voor gebruik en gebruik de tanning mitt om de mousse gelijkmatig over de huid te verdelen. Breng het product met grote cirkelvormige bewegingen aan en smeer goed uit.

Tip: Neem na het aanbrengen met een licht vochtige handdoek nog even je enkels, knieën en ellebogen af. Je voorkomt zo dat het product zich ophoopt en donkerder uitpakt.

Stap 3 – Wacht tussen de 4 tot 8 uur voordat je gaat douchen. Maak bij deze douchebeurt bij voorkeur alleen gebruik van water (liefst geen douchegel of zeep).

Tip: Om je zongebruinde teint zo lang mogelijk mooi te houden, kun je het beste de huid dagelijks extra hydrateren met een moisturizer zoals de Moisture Boost Body Treatment.

Voor een uitgebreide ingrediëntenlijst verwijzen we graag door naar de productpagina’s van de specifieke producten:

Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium

Body Blur HD Skin Finish Latte