Close

Verbeter je haar met Hair Advanced

Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van haaruitval. Dit kan komen door de erfelijkheid van haaruitval, door stress of slechte voeding. Om dit tegen te gaan zijn er veel verschillende soorten haargroeimiddel die haaruitval tegengaan. Helaas hebben die vaak ongewenste bijwerkingen omdat zij werken met hormonen of oorspronkelijk voor andere kwalen werden gebruikt. RevitaLash geeft tips voor haarverzorging op een natuurlijke manier. Mooier en voller uitziend haar is binnen handbereik.

Haaruitval

De officiële Latijnse naam van haaruitval is alopecia, die kan worden opgedeeld in twee soorten. Alopecia androgenetica is de erfelijke haaruitval die erg vaak bij mannen voorkomt. Alopecia areata is wanneer er plotseling op bepaalde plekken kaalheid ontstaat. Dit fenomeen kan op elke leeftijd voorkomen. Het is belangrijk om de problemen in een vroeg stadium te constateren, om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Goede voeding

Voldoende vitamines en mineralen is de belangrijkste basis voor gezonde haargroei. Vitamine B, wat voorkomt in vlees-, melk- en graanproducten, is hierbij essentieel. Ook helpt het om voldoende water te drinken. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes van de benodigde voedingsstoffen worden voorzien.

Genoeg rust

Stress kan zeer nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid in het algemeen en daarmee ook de haargroei. Neem daarom genoeg rust. Ook een hoofdhuidmassage kan de haargroei stimuleren en het haar mooier maken. De bloedcirculatie zal hierdoor verbeteren en de haarfollikels zullen gezonder worden.

Hair Advanced by RevitaLash

Het haarserum van RevitaLash verzorgt de haren op een natuurlijke manier. Door middel van natuurlijke extracten zoals Ginko Biloba en Ginseng wortel wordt het haar verbeterd zodat het er mooier en gezonder uit ziet. Het haarserum is gemakkelijk dagelijks aan te brengen en het resultaat is al na enkele weken zichtbaar!


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed