Valentijnsdag haarstijlen en tutorials

Valentijnsdag haarstijlen zijn een opkomende trend op social media. Als je aan de dag van de liefde denkt, kun je niet om de beelden van hartjes, rozen en lieve teddyberen heen. Eerder schreven we al over Valentijnsdagmake-up, nu is het de beurt aan de haren. Want waarom zou je geen mooi hart in je haren maken met een vlecht of staart?

Tip: Onderstaande haarstijlen zijn ook erg leuk voor bruidsmeisjes of voor de bruid. Ken je iemand die gaat trouwen? Tip ze dan zeker voor deze leuke haarstijl.

 

Valentijnsdag hart vlecht

De hart haarvlecht is niet alleen leuk voor verliefde koppels, maar ook voor kinderen. Welk meisje wil er nu niet een keer met een hartje op het hoofd naar school? In onderstaande tutorial laten de Chikas van ChikasChic zien hoe je een hartjesvlecht op het hoofd maakt.

 

Hart vlecht met lange vlecht combinatie

Als je op zoek bent naar een hartvlecht voor lang haar, dan is dit een fijne tutorial. Nina Starck combineert in onderstaande tutorial een lange vlecht met een mooi hart bovenin. Makkelijk te maken, leuk om te zien en ook erg leuk voor een eindejaarsfeest bijvoorbeeld.

 

Strikvlechten in het haar

Niet alleen de hartjes zijn een populaire haarstijl tijdens Valentijnsdag, ook de strikken komen vaak terug. In onderstaand voorbeeld van ChikasChic laat Marcella niet alleen zien hoe je een mooie strik van haar op het hoofd krijgt. Ze combineert de strik ook met een vlecht op het achterhoofd, waardoor je net dat beetje extra krijgt voor die bijzondere dag. Bekijk hier de volledige tutorial:

 

Bloem van vlechten voor Valentijn

Naast hartjes, strikken en schattige dieren, zijn rozen ook onlosmakelijk verbonden met Valentijnsdag. Ga jij de uitdaging aan en maak je een bloem van vlechten in je haar voor Valentijn? Bekijk dan zeker ons artikel over Bloem vlecht knotten en bloemen van vlechten in je haar. Hierin leggen we uitgebreid uit hoe je deze kunstwerken kunt maken met video’s en afbeeldingen. Ook staan er veel leuk voorbeelden van de meest creatieve Instagrammers bij.

 

Valentijnsdag haarstijlen voorbeelden

Natuurlijk zijn we Instagram weer opgedoken om te zien wat de creatievelingen van deze wereld hebben bedacht voor Valentijnsdag. Zoals gewoonlijk stelden ze ons niet teleur! Kijk je mee naar de mooiste creaties voor deze romantische dag? Zelf vinden we het moder-dochter duo door @riileh erg leuk gedaan. Of de geweldige hartjes op het hoofd van @hairtodream? Erg veel werk volgens de maker, en dat kunnen we ons goed voorstellen. Om dit bij een kleuter voor elkaar te krijgen, vinden we misschien nog wel knapper…

 

Een bericht dat is gedeeld door @braidsbyelin op 14 Feb 2018 om 10:41 (PST)

 

Een bericht gedeeld door Hilde (@studiohilde) op 10 Feb 2018 om 7:16 (PST)