V 10 Plus Zonnebrandcreme op waterbasis SPF 40 30ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1171
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€29,00

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 beschermt de huid tegen zowel UVA-straling als UVB-straling. De huid is hierdoor goed beschermt tegen verbranden, maar ook tegen vroegtijdige huidveroudering door de zon. De Vitamine C in de crème helpt de huid bijvoorbeeld te beschermen tegen vrije radicalen (veroorzakers van huidveroudering en huidschade). Daarnaast helpt de crème om de vochtbalans van de huid op peil te houden.

 

Tip: Gebruik de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 als laatste stap in je huidverzorging en voordat je make-up aanbrengt. Zo is de huid optimaal beschermt tegen de straling van de zon.

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 beschermt tegen zowel UVA-straling als UVB-straling. Dit betekent dat de zonnebrandcrème niet alleen beschermt tegen de uv-straling die tot de oppervlakte van de huid doordringt (waar de bruine teint aangemaakt wordt), maar ook tegen de uv-straling die tot diep in de huid doordringt (waar huidveroudering en DNA-schade kan plaatsvinden). Door deze zonnebrandcrème is je huid dus extra goed beschermt tegen verbranden en vroegtijdige veroudering door de zon. De Vitamine C in de crème pakt daarnaast vrije radicalen aan, waardoor de fijne lijntjes en rimpels minder snel zichtbaar worden.

Bijzonder aan deze zonnebrandcrème is dat het ook als een make-up primer gebruikt kan worden. Door de speciale UV-verstrooiing in de crème krijgt de huid een matte finish, waardoor de crème prima kan functioneren als basis onder de make-up.  

 

V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 voordelen

  •        beschermt de huid tegen UVA- en UVB – straling
  •        beschermt de huid tegen vrije radicalen
  •        hydrateert de huid en helpt de vochtbalans te herstellen
  •        UV-verstrooiing om de huid een matte, niet poederachtige finish te geven
  •        kan prima gebruikt worden als make-up primer

Naast de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 heeft V 10 Plus nog een aantal andere producten met speciale ingrediënten en werkingen. Denk aan de Ceramide Cleansing Gel met natuurlijke plantextracten om de huid intensief te reinigen en te hydrateren.

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het product bevat geen parabenen, geen toegevoegd parfum en geen toegevoegde kleurstoffen.

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 kun je als laatste stap in je huidverzorgingsroutine gebruiken, voordat je make-up aanbrengt. Dit product kan zelfs gebruikt worden als een make-up primer vanwege de speciale UV-verstrooiing in de crème, die de huid een matte finish geeft. Gebruik de zonnebrandcrème dagelijks om je huid te beschermen tegen uv-straling.

 

Stap 1 – Reinig de huid met een cleanser zodat vuil en onzuiverheden verwijderd worden. Breng daarna eventueel een masker of gezichtsserum aan om de huid te voeden. Laat dit even intrekken voordat je de zonnebrandcrème gebruikt.

Stap 2 – Neem een kleine hoeveelheid van de zonnebrandcrème in je handpalm en breng het gelijkmatig aan op je gezicht.

 

Tip: Laat de zonnebrandcrème bij voorkeur even inwerken voor je je make-up aanbrengt. De zonnebrandcrème kan prima functioneren als make-up primer. Mocht je liever een aparte make-up primer gebruiken, dan kun je deze na gebruik van de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 gebruiken.