V 10 Plus Zoethout Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1159
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Zoethout Serum is een aanrader als je last hebt van een geïrriteerde of ontstoken huid. Het zoethoutwortelextract in het serum verzacht en kalmeert de geïrriteerde en ontstoken huid. Of de huid nu beschadigd is door een allergie, acne of door de zon, het serum kan deze irritaties verminderen.

 

Tip: Het Zoethout Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je zelf een mix van verschillende gezichtsserums gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  

Het V 10 Plus zoethoutserum bevat een plantenextract dat rijk is aan glycyrrhizate, een efficiënte remmer van hyperpigmentatie. Ook bevat het gezichtsserum bestanddelen die de aanmaak van enzymen die melanine produceren onderbreken. Dit maakt het zoethoutserum een effectief middel om pigmentvlekken en hyperpigmentatie te behandelen. Daarnaast is het zoethoutserum ook een fijn middel om de geïrriteerde en gevoelige huid te kalmeren.

 

Het V 10 Plus Zoethout serum voordelen

  •        Verbetert de vernieuwing en regeneratie van huidcellen
  •        Vertraagt het verschijnen van fijne lijntje en rimpels
  •        Verzacht en behandelt huidproblemen als acne
  •        Reduceert geïrriteerde en ontstoken huid (denk aan zonverbrande huid)
  •        Helpt om pigmentvlekken en sproeten te verminderen

 

Het V 10 Plus Zoethoutserum is verkrijgbaar in een flesje met pompje van 10ml en past daardoor in iedere tas. Dankzij het pompje blijven de ingrediënten van het serum goed bewaard en is het eenvoudig te doseren. Bekijk ons overzicht om te zien welke gezichtsserums V 10 Plus nog meer te bieden heeft.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het V 10 Plus zoethout gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

Je kunt het V 10 Plus Zoethoutserum als een losstaand serum gebruiken, of je kunt het combineren met andere gezichtsserums van V 10 Plus. Om de beste resultaten te bereiken, is het aan te raden om het huidadviesformulier in te vullen op de website, of advies te vragen bij één van de V 10 Plus verkooppunten. Je krijgt dan een op maat gemaakt huidadvies waaraan je kunt zien welke gezichtsserums het meest geschikt zijn voor je huid en eventuele huidproblemen kunnen verminderen of zelfs laten verdwijnen.

 

Stap 1 – Zorg dat je, voordat je met een gezichtsserum aan de slag gaat, dat je gezicht en handen schoon en droog zijn. Reinig je gezicht bij voorkeur met een cleanser om al het opgebouwde vuil te verwijderen en de porien schoon te maken.

Stap 2 – Breng een kleine hoeveelheid van het serum aan op je handpalm. Als je alleen het zoethoutserum gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 – Dep het gezichtsserum op je huid en wacht een minuut of twee totdat het goed is ingetrokken.

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus zoethoutserum eenmaal daags voor een optimaal resultaat.

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza (Licorice) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Citric Acid and Sodium Citrate.