V 10 Plus Vitamine C serum 10ml

V 10 Plus Vitamine C serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1132
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.

Het V 10 Plus Vitamine C serum helpt de vette en extreem vette huid te verbeteren en acne te verminderen. Het serum kalmeert de geïrriteerde en ontstoken huid en controleert de talgproductie van de huid, waardoor de kans op acne afneemt en zelfs kan verdwijnen. Ook vergrote poriën, fijne lijntjes en rimpels kunnen met regelmatig gebruik van dit gezichtsserum zichtbaar verminderen.

 

Tip: Combineer het V 10 Plus Vitamine C serum in combinatie met het Collageenserum of het Aminozuurserum om droge huid en fijne lijntjes aan te pakken. Kijk voor andere combinaties en eigenschappen van serums in ons overzicht. 

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Het V 10 Plus Vitamine C serum helpt de talgproductie van de huid te controleren, waardoor ontstoken en geïrriteerde huid vermindert. Het ingrediënt Obaku Ekisu in het serum zorgt ervoor dat de kans op acne vermindert en zelfs kan verdwijnen. Een vette huid zorgt daarnaast vaak voor vergrote poriën, en in combinatie met make-up is de kans op irritaties groot. Het Vitamine C serum kan helpen om de vergrote poriën te verkleinen, zodat het risico op een geïrriteerde huid aanzienlijk vermindert.

 

V 10 Plus Vitamine C serum voordelen

  •        Vermindert pigmentvlekken
  •        Verbetert de effectiviteit van zonnebrandcrème 
  •        Beschermt de huid tegen schade door uv-straling
  •        Helpt de collageenproductie te verbeteren
  •        Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  •        Vermindert ontstoken en geïrriteerde huid, waardoor acne vervaagt

 

Het V 10 Plus Vitamine C serum zit verpakt in een flesje van 10ml met pompje, waardoor je eenvoudig kunt doseren en mengen. Combineer het serum met één of meerdere van de v 10 Plus gezichtsserums. Bekijk het overzicht om alle eigenschappen en alle gezichtsserums te zien.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Je kunt het V 10 Plus Vitamine C serum als een op zichzelf staand serum gebruiken, of je kunt ervoor kiezen om verschillende gezichtsserums met elkaar te combineren. Vul het huidadviesformulier in op de V 10 Plus website of vraag advies bij een van de V 10 Plus verkooppunten.

 

Stap 1 – Reinig je gezicht met een cleanser en zorg dat je handen schoon en droog zijn voor je het gezichtsserum gebruikt.

Stap 2 – Breng een half pompje op je handpalm aan. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 – Dep het V 10 Plus Vitamine C serum op je gezicht en laat het even intrekken voor je je huidverzorgingsroutine vervolgt. Als je haast hebt kun je het serum voorzichtig inmasseren.

 

Tip: Gebruik het serum eenmaal daags voor een optimaal resultaat. Het serum kan ’s ochtends of ’s avonds gebruikt worden op een gereinigd gezicht. 

INGREDIENTENLIJST

Aqua / Water, butyleenglycol, pentyleenglycol, alcohol, Magnesiumascorbylfosfaat, Phenoxyethanol, hydroxyethylcellulose, Sodium Ascorbyl Fosfaat, Sodium PCA, natriumpolyaspartaat, EDTA, citroenzuur en Phellodendron amurense Bark Extract.