V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1131
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Vitamine A serum verbetert de ruwe, droge en doffe huid. Het gezichtsserum kan donkere kringen zichtbaar verminderen en verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de huid die gezonde glow weer terug krijgt. Heb je last van grove poriën door make-up, de zon of andere invloeden van buitenaf?  Het Vitamine A serum helpt ook bij het verkleinen van de poriën. Bij regelmatig gebruik van het gezichtsserum zal de vermoeide huid geactiveerd worden, waardoor de dofheid en droogte verleden tijd zijn.

 

Tip: Combineer het V 10 Plus Vitamine A serum met het Hyaluronzuurserum of het Ceramideserum om die droge huid een extra boost te geven. 

Het V 10 Plus Vitamine A gezichtsserum vult het tekort aan Vitamine A in de huid aan, waardoor ruwheid en droogheid van de huid verminderen. Dankzij de eigenschap om zich met bijna iedere huidcel receptor te verbinden functioneert het ook als een antioxidant dat schade door vrije radicalen tegengaat. Het duurt zo langer voordat de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Daarnaast kan Vitamine A de collageenproductie verhogen zodat de elasticiteit van de huid verbeterd wordt. Gebruik het Vitamine A serum in combinatie met het Collageenserum om verslapte, verouderde huid een echte boost te geven.

 

V 10 Plus Vitamine A serum voordelen

  •        Activeert de vermoeide huid en laat deze er gezonder uitzien
  •        Vermindert dofheid van de huid en laat deze weer stralen
  •        Vermindert de donkere kringen onder de ogen
  •        Verbetert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden
  •        Gaat ruwe en droge huid tegen
  •        Helpt vergrote poriën te verkleinen

De gezichtsserums van V 10 Plus zitten verpakt in een flesje van 10ml met pompje. Dit zorgt ervoor dat het serum zo goed mogelijk bewaard blijft. Met het pompje kun je eenvoudig doseren en mengen met andere gezichtsserums. Bezoek ons overzicht met gezichtsserums om te zien waar ieder serum geschikt voor is.

 

Het V 10 Plus Vitamine A gezichtsserum is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het V 10 Plus Vitamine A gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

Voor je met één of meerdere van de V 10 Plus serums aan de slag gaat, verwijzen we je graag naar de huidanalyse van V 10 Plus. Door dit formulier in te vullen, weet je direct welke gezichtsserums het beste bij je huid passen. Je kunt natuurlijk ook advies vragen bij één van de V 10 Plus verkooppunten.

 

Stap 1 – Begin met een cleanser of gezichtslotion om alle make-up, onzuiverheden en oliën te verwijderen. Masseer de cleanser van V 10 Plus over het gezicht voor een optimale werking en reinig daarna met lauwwarm water.

Stap 2 – Nadat je één of meerdere serums hebt gekozen, breng je daarvan een half pompje op je handpalm aan. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden in je handpalm, of je kunt de serums één voor één op je gezicht aanbrengen.

Stap 3 – Het Vitamine A serum kun je aanbrengen op het gebied rond je ogen. Dep het rond de ogen en geef het even de kans om in te trekken.  Je kunt het eventueel ook inmasseren om het serum sneller in te laten trekken.

 

Tip – Het Vitamine A serum is bedoeld voor het gebied rond de ogen. Het product bevat castorolie, dus let op dat het niet op je wimperharen komt als je het serum ’s ochtends gebruikt. De olie kan ervoor zorgen dat de mascara minder goed blijft zitten. Het is daarom aan te raden om het V 10 Plus Vitamine A serum ’s avonds te gebruiken na het reinigen van het gezicht. 

Aqua / Water, butyleenglycol, pentyleenglycol, Glycerine, PEG-60 gehydrogeneerde castorolie, lysolecithine, Carbomer, Phenoxyethanol, Retinylpalmitaat, hydroxyethylcellulose, kaliumhydroxide en Sodium Lactaat.