V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1158
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Pycnogenolserum bevat zeer krachtige antioxidanten die  huidveroudering zo lang mogelijk uitstellen en bestaande rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Pycnogenol heeft antioxidanten die vele malen krachtiger zijn dan de antioxidanten in Vitamine C en E. Het serum beschermt daarnaast de huid tegen de schadelijke uvb-straling van de zon en heeft een verzachtende werking op geirriteerde en ontstoken huid. Bij regelmatig gebruik van het pycnogenolserum blijft de elasticiteit en hydratatie van de huid optimaal zodat de huid die gezonde glow krijgt.

 

Tip Combineer het Pycnogenol serum met bijvoorbeeld het Vitamine C serum om de effecten ervan te versterken. 

Het V 10 Plus Pycnogenolserum heeft een sterk antioxiderend effect dat zowel Vitamine E als C overtreft. Pycnogenol heeft een antioxidanten effect dat ongeveer 350 keer hoger is dan Vitamine C en 170 keer hoger is dan Vitamine E. Dat niet alleen, maar pycnogenol is ook in staat om de levensduur van vitamine E te verlengen en de effecten van vitamine C te versterken. Het Pycnogenolserum functioneert hierdoor niet alleen als een op zichzelf staande antioxidant, maar werkt ook zeer goed samen met andere antioxidanten in het lichaam en versterkt ze.

 

V 10 Plus Pycnogenol serum voordelen

  •        Vermindert ontstekingen van de huid en heeft kalmerende effecten
  •        Helpt donkere plekken veroorzaakt door schade van de zon te verminderen
  •        Helpt huidcellen te beschermen tegen uvb-straling
  •        Helpt op lange termijn om huidveroudering uit te stellen
  •        Verbetert de bloedcirculatie, elasticiteit en hydratatie van de huid zodat deze wordt verfrist.

 

Het V 10 Plus Pycnogenolserum zit in een flesje met pompje van 10ml en kan hierdoor overal mee naartoe worden genomen, zelfs in de handbagage op vakantie. Doseren is dankzij het pompje erg eenvoudig en je kunt het serum ook makkelijk mengen met andere gezichtsserums. Bekijk ons overzicht om de eigenschappen van alle V 10 Plus gezichtsserums te zien.

 

De gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het V 10 Plus Pycnogenol gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

Het V 10 Plus Pycnogenol serum kun je als een op zichzelf staand serum gebruiken, of combineren met één of meerdere gezichtsserums van V 10 Plus. Als je graag wilt weten welke gezichtsserums het beste bij je huid passen, kun je het V 10 Plus huidadviesformulier invullen op onze website of advies vragen aan een van onze V 10 Plus verkooppunten.

 

Stap 1 – Zodra je weet welke gezichtsserums je nodig hebt om je huid in optimale conditie je krijgen, kun je aan de slag. Zorg dat je gezicht en handen altijd schoon en droog zijn voor je met de serums gaat werken en gebruik een cleanser om vuil en make-up restjes van je gezicht te verwijderen.

Stap 2 – Breng de aangegeven hoeveelheid van het gezichtsserum aan op je handpalm. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 – Dep het serum of de mix van serums op je gezicht en geeft het even de tijd om in te trekken (vaak zijn een paar minuten al voldoende).

 

Tip: Je kunt de gezichtsserums combineren in je handpalm en de mix daarna aanbrengen op je gezicht, of ervoor kiezen om serum voor serum op je gezicht aan te brengen. De laatste methode is praktisch voor mensen die alleen bepaalde gebieden van de huid willen behandelen met een specifiek serum. 

Aqua/ Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Phenoxyethanol, Pinus Pinaster Bark Extract, Hydroxyethyl cellulose and Potassium Hydroxide.