V 10 Plus Placenta Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1160
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Placenta Serum verbetert de onzuiverheden in de huid zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes. Het serum onderdrukt de productie van melanine, waardoor huidvlekken verminderen en vervagen. Daarnaast helpt het serum ook om rimpels en verslapte huid tegen te gaan. Door het botanisch placenta serum met regelmaat te gebruiken krijgt de huid weer een gezonde en egale teint.

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus Placenta serum in combinatie met het Collageen serum om de vermoeide en verouderde huid aan te pakken. 

Het V 10 Plus placenta serum bevat, zoals de naam al zegt, botanisch placenta. Deze natuurlijke stof wordt gevonden onder de stamper van bloemen en heeft bijzondere eigenschappen. Zo helpt het bij de regeneratie van huidcellen en synthetiseert het collageen, waardoor rimpels en verslapping van de huid langer tegen wordt gegaan. Het botanisch placenta kan echter meer: het vermindert zichtbaar littekens en striae en zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid.

 

V 10 Plus placenta serum voordelen

  •        Verbetert onzuivere huid en vermindert pigmentvlekken en sproeten
  •        Vermindert de productie van melanine, waardoor pigmentvlekken en sproeten vervagen
  •        Gaat rimpels en verslapte huid tegen door te assisteren bij het synthetiseren van collageen
  •        Helpt huidcellen actiever te worden en te regenereren zoals jonge huidcellen
  •        Helpt om de vochtbalans op peil te houden
  •        Verbetert de droge, schilferige en gerimpelde huid
  •        Beschermt tegen schade van buitenaf zoals uv-straling

 

Het V 10 Plus placenta serum  is verkrijgbaar in een flesje van 10ml en kan hierdoor overal mee naartoe worden genomen. Met het pompje is doseren eenvoudig en hygiënisch. Naast het botanisch placenta serum bevat de V 10 Plus gezichtsserumlijn nog 10 andere serums, die je in ons overzicht kunt bekijken.

 

De gezichtsserums van V 10 Plus zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. De serums zijn echter niet getest op kinderen, vrouwen die borstvoeding geven en zwangere vrouwen, waardoor we puur uit voorzorg aanraden de serums niet te gebruiken als je tot één van deze doelgroepen behoort. Het V 10 Plus placenta serum bevat geen parabenen, parfum, toegevoegde kleurstoffen en minerale oliën. 

Het V 10 Plus placenta serum is los te gebruiken, of in combinatie met één of meerdere van de gezichtsserums van V 10 Plus. Voor een op maat gemaakt huidadvies verwijzen we je graag door naar ons huidadviesformulier, of natuurlijk naar onze V 10 Plus verkooppunten. Door advies te vragen of het formulier in te vullen kun je de problemen van je huid in kaart brengen en een persoonlijke mix aan gezichtsserums bestellen. Je huid krijgt zo precies de juiste combinatie aan ingrediënten voor een optimaal resultaat.

 

Stap 1 – Voor je met het placenta serum aan de slag gaat, zorg je dat je gezicht en handen schoon en droog zijn. Gebruik eventueel een cleanser zoals de ceramide cleansing gel om je gezicht een goede maar zachte reiniging te geven.

Stap 2 – Gebruik het pompje om een kleine hoeveelheid van het placenta serum op je handpalm aan te brengen. Meestal is een half pompje ongeveer voldoende als je één gezichtsserum gebruikt. Als je meerdere serums gebruikt is het aan te raden van ieder serum één klein pompje aan te brengen, of een andere verhouding naar gelang je wensen.

Stap 3 – Breng het placenta serum aan op je gezicht door het op de huid te deppen. Eventueel kun je, als je haast hebt, het serum lichtjes inmasseren.

 

Tip: Je kunt het V 10 Plus botanisch placenta serum combineren met bijvoorbeeld het hyaluronzuurserum om de droge huid aan te pakken, of het ceramide serum om de ruwe en geïrriteerde huid aandacht te geven. Bekijk alle V 10 Plus gezichtsserums in ons overzicht

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Citrate and Pueraria Lobata Root Extract.