V 10 Plus Peeling op waterbasis 50ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1165
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.

De V 10 Plus peeling op waterbasis is prima geschikt voor de gevoelige huid omdat het product erg zacht is voor de huid. Deze peeling gel is gemaakt van rijst en zeewierextract en verwijdert effectief dode huidcellen zodat je een schone, zachte en heldere huid krijgt zonder hard te scrubben. Door de peeling met regelmaat te gebruiken kun je huidproblemen als acne en een doffe huid verminderen en zelfs voorkomen. Na gebruik van deze peeling op waterbasis zal je huid fris en gevoed aanvoelen.

 

Tip: Gebruik de V 10 Plus peeling op waterbasis na je cleanser en voordat je een gezichtsmasker of gezichtsserum gebruikt.

€36,00

PRODUCT INFORMATIE

De V 10 Plus peeling op waterbasis verwijdert dode huidcellen die zich in de loop van de dag hebben verzameld op je huid. Doordat de peeling op waterbasis is, kun je het product zelfs gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De peeling op waterbasis heeft een fijne gelstructuur, dat in een licht waterige structuur verandert zodra het in contact komt met je huid. Na een paar minuten masseren, zie je dat je kleine witte vlokjes op je huid krijgt. Dit zijn de dode huidcellen die door de peeling worden verwijderd. Bij regelmatig gebruik van de peeling verminderen puistjes en oneffenheden binnen een aantal weken.

 

V 10 Plus peeling op waterbasis voordelen

  •        Helpt acne te verminderen en te voorkomen
  •        Helpt bij de regeneratie van huidcellen
  •        Geeft een goede basis voor make-up zodat deze langer blijft zitten
  •        Verbetert de opname van huidverzorgingsproducten
  •        Geeft de huid een heldere en frisse uitstraling

 

Naast de V 10 Plus peeling op waterbasis heeft de V 10 Plus special care lijn nog een aantal andere producten in het assortiment, ieder met zijn eigen specialiteiten. Het Okinawa deep sea water mask bijvoorbeeld hydrateert de huid diep en beschermt de huid ook tegen uitdrogen.

De V 10 Plus peeling op waterbasis is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het product is hypoallergeen bevonden, bevat geen parabenen en geen kunstmatig toegevoegde geur- en kleurstoffen. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik de V 10 Plus peeling op waterbasis vóór je met een gezichtsserum van V 10 Plus aan de slag gaat, zodat die serums optimaal kunnen intrekken. Aan te raden is om de peeling ongeveer één tot drie keer per week te gebruiken, afhankelijk van je huidtype en de samenstelling van je huid. Als je het idee hebt dat je huid vuil is geworden doordat je in een omgeving met veel fijnstof loopt, kun je de peeling op waterbasis misschien een keer extra gebruiken.

 

Stap 1 – Als je met huidverzorgingsproducten aan de slag gaat, is het altijd aan te raden je handen en gezicht schoon en droog te maken. Je kunt eventueel gebruik maken van een cleanser voorafgaand aan de peeling op waterbasis, maar dit hoeft niet. Een cleanser is vooral fijn om de make-up resten te verwijderen.

Stap 2 – Breng de peeling van V 10 Plus aan op je droge huid. Kijk even voor jezelf hoeveel je ongeveer nodig hebt, dit kan per individu verschillen. Aan een dun laagje op je gezicht heb je vaak wel genoeg.

Stap 3 – Laat de peeling op waterbasis een paar seconden zitten zodat de peeling even in kan werken. Masseer daarna je gezicht met je vingertoppen in cirkelvormige bewegingen. De dode huidcellen komen zo los; je kunt dit zien aan de lichte huidvlokjes die vrijkomen.

 

Tip: Gebruik de peeling bij voorkeur één tot drie keer per week voor een optimaal resultaat. Vul daarnaast het huidadviesformulier in om te zien of je bepaalde huidproblemen hebt die je gericht aan kunt pakken met een gezichtsserum. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne, kun je het Vitamine C gezichtsserum gebruiken. 

INGREDIENTENLIJST

Water,Glycerin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide, isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Algae Extract, Butylene Glycol.

hi