V 10 Plus Okinawa deep sea water mask 100ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1164
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€46,00

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask hydrateert de huid intensief en helpt de huid te beschermen tegen uitdroging. Het masker is rijk aan hyaluronzuur, zeewierextract en mineralen om de huid stevig en elastisch te houden, zodat je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Na het gebruik van het diepzee masker voelt de huid zacht en soepel aan. Omdat het Okinawa deep sea water mask geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen, parfum en oliën bevat is het zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask na je cleanser en peeling voor het beste resultaat. Eventueel kun je na het masker nog gebruik maken van één of meerdere gezichtsserums van V 10 Plus

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask geeft je huid die boost die het nodig heeft om er fris uit te zien en uitdroging tegen te gaan. Het gelachtige masker bevat ingredienten uit de zee rond Okinawa zoals zeewierextracten, mineralen en hyaluronzuur. Deze ingredienten optimaliseren de vochtbalans van de huid en assisteren bij het verbeteren van de stevigheid van de huid, waardoor je die frisse uitstaling krijgt.

Je kunt het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask eigenlijk op verschillende manieren gebruiken. Of je kiest ervoor om het masker tussen de twintig en dertig minuten te laten zitten, of je brengt het aan en laat het de hele nacht op je gezicht zitten. Beide opties zijn moglijk door de ingredienten uit het masker; de hydraterende elementen zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt als je het masker langer laat zitten. De fabrikant van het product raadt zelfs aan om het masker de hele nacht te laten zitten voor een optimale werking.

 

V 10 Plus Okinawa deep sea water mask voordelen:

  •        Geschikt voor de gevoelige huid
  •        Hydrateert intensief en beschermt de huid tegen uitdrogen
  •        Helpt de huid elastisch en stevig te houden
  •        Helpt fijne lijntjes en rimpels langer buiten de deur te houden
  •        Geeft de huid een heldere, frisse uitstraling

 

Naast het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask bevat de V 10 Plus special care lijn nog andere producten met bijzondere ingredienten. De peeling op waterbasis is bijvoorbeeld zeer geschikt om de dode huidcellen te verwijderen voordat je met het Okinawa gezichtsmasker aan de slag gaat.

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het product bevat geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen, parfum en oliën. 

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask kun je het beste gebruiken na je cleanser en peeling. Wil je het gezichtsmasker ’s ochtends gebruiken, dan is het aan te raden meer tijd uit te trekken voor je verzorgingsroutine, omdat het masker tussen de twintig en dertig minuten moet blijven zitten. Als je niet zoveel tijd hebt ’s ochtends is het wellicht handiger om het masker ’s avonds te gebruiken. Je kunt zelf kiezen of je het masker na twintig/dertig minuten verwijdert of dat je het de hele nacht laat zitten. Voor een optimaal resultaat raden we aan het masker ongeveer drie keer per week tot dagelijks te gebruiken, afhankelijk van je voorkeur.

 

Stap 1 – Reinig je huid eerst van alle onzuiverheden met een cleanser of andere reinigende gezichtsmelk. Zorg daarnaast dat je handen en gezicht schoon zijn voor je het masker aanbrengt.

Stap 2 – Breng een dunne laag van het Okinawa deep sea water mask aan op je huid (je mag het product ook rond je ogen en lippen gebruiken). Het beste is om het masker de hele nacht te laten zitten, maar als je dit niet prettig vindt, wacht dan tenminste 20 minuten voor je het masker weer verwijdert.

Stap 3 – Na tenminste 20 minuten kun je het masker met een natte handdoek van je gezicht vegen en droog deppen.

 

Tip: Je kunt eventueel het Okinawa gezichtsmasker ook gebruiken als voorbereiding op één of meerdere gezichtsserums, zoals het Quasi serum of het Collageenserum. 

Aqua / Water, glycerin, isopentyldiol, Algae extract, natto gum, sodium hyaluronate, carbomer, bittern, sodium hydroxide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.