V 10 Plus Deep moist gel 50ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1172
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€46,00

De V 10 Plus deep moist gel creëert een beschermende laag op je huid om te voorkomen dat je uitdroogt. De vier verschillende types hyaluronzuur dringen diep door in de huid, waardoor de huid beter gehydrateerd wordt en elastisch blijft. Daarnaast houdt de gel de huid zacht en beschermt het tegen invloeden van buitenaf die de huid kunnen irriteren of uitdrogen. De beschermende laag op de huid houdt de benodigde huidoliën en vocht vast, waardoor de huid een gezonde glow krijgt.

 

Tip: Gebruik het v 10 Plus deep moist gel vóór gebruik van een zonnebrandcrème en na het gebruik van een V 10 Plus gezichtsserum

De V 10 Plus deep moist gel bevat maar liefs vier verschillende types hyaluronzuur (Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate en Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate) die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals uv-straling en vrije radicalen. Daarnaast functioneert de laag ook als een bescherming voor het vocht in de huid. De deep moist gel zorgt ervoor dat het vocht niet zo snel uit de huid kan ontsnappen, waardoor de huid gehydrateerder aan zal voelen. Natuurlijke plantenextracten als aloe vera helpen bij het elastisch houden van de huid.

 

V 10 Plus deep moist gel voordelen

  •        creëert een beschermende luchtdoorlatende laag op de huid
  •        zorgt dat de vochtbalans van de huid goed blijft en help uitdroging voorkomen
  •        bevat 4 types hyaluronzuur om de huid intensief te hydrateren
  •        beschermt tegen vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf
  •        geeft een gezond glow en helpt de huid elastisch te houden

Naast de V 10 Plus deep moist gel bevat de V 10 Plus special care lijn nog meer diverse producten met speciale eigenschappen. Probeer bijvoorbeeld de Soothing Cleansing Milk (oftewel reinigende gezichtsmelk), een cleanser waar je eenvoudig waterproof make-up mee kunt verwijderen zonder de huid te beschadigen. De peeling op waterbasis met rijsextract en zeewierextract is uitermate geschikt om dode huidcellen te verwijderen zonder dat je hard hoeft te scrubben. Bezoek de desbetreffende productpagina’s om meer te weten te komen over de producten.

De V 10 Plus deep moist gel is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het product bevat geen toegevoegd parfum, toegevoegde kleurstoffen, minerale oliën en parabenen. Kijk voor een volledige ingrediëntenlijst hieronder. 

De V 10 Plus deep moist gel gebruik je na het reinigen van je huid en na het gebruik van een V 10 Plus gezichtsserum. Je kunt het zien als de op één na laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Na de deep moist gel hoef je alleen nog een zonnebrandcrème aan te brengen om je huid te beschermen tegen uv-straling voordat je make-up kunt gebruiken.

 

Stap 1 – Reinig je huid altijd eerst met een milde cleanser, zoals de Ceramide cleansing gel of de Soothing Cleansing Milk. Dit zorgt ervoor dat je poriën schoon zijn en geeft andere huidverzorgingsproducten de kans om beter in te trekken. Zorg er altijd voor dat je handen en gezicht schoon en droog zijn.

Stap 2 – Neem een kleine hoeveelheid van de deep moist gel op je handpalm en dep het gelijkmatig over je gezicht. Geef het de kans om goed in te trekken, na anderhalve minuut is de gel vaak volledig opgenomen.

 

Tip: Voor een optimaal resultaat raden we aan de deep moist gel tweemaal daags te gebruiken, ’s ochtends en ’s avonds. Gebruik na de V 10 Plus deep moist gel een zonnebrandcrème of een make-up primer om je gezicht een mooie, egale basis te geven voor de make-up. 

Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Sodium Hydroxide, tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Agave Tequila Stem Extract, Glycerylamidoethyl Methacrylate / Stearyl Methacrylate Copolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Rosa Multiflora Fruit Extract. Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrua Juno Fruit Extract