V 10 Plus Collageen Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1156
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Collageen serum verbetert de vermoeide en verouderende huid. Dankzij het voedende zee collageen blijft de elasticiteit van de huid langer behouden, waardoor het langer duurt voor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden. Ook helpt dit gezichtsserum bestaande rimpels en fijne lijntjes te vervagen, waardoor de huid er weer soepeler en gladder uit zal gaan zien. 

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus Collageen serum in combinatie met het Hyaluronzuurserum om het vochtverlies van de huid te beperken. Of combineer het gezichtsserum met het Aminozuurserum voor een extra anti-aging boost. 

Het V 10 Plus Collageenserum is erop gericht om de huidcellen die collageen produceren te stimuleren om beschadigd collageenweefsel te repareren of nieuwe cellulaire structuren te creëren. Met name als je ouder wordt, vermindert dit proces en kan je huid dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Door het V 10 Plus collageenserum te gebruiken vertraag je die aftakeling van collageen en blijft je huid langer stevig en soepel aanvoelen.

 

V 10 Plus Collageen serum voordelen

  •        Helpt de huid beter vocht vast te houden
  •        Verbetert het aangezicht van de vermoeide en verouderende huid
  •        Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
  •        Verzacht fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er gladder en zachter uit ziet

 

Het V 10 Plus Collageen serum is verkrijgbaar in een 10ml flesje met pompje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij het pompje is het mengen met andere serums geen probleem. Benieuwd welke gezichtsserums V 10 Plus nog meer heeft? Bekijk ons overzicht bij de verschillende gezichtsserums van V 10 Plus.

 

Het V 10 Plus Collageenserum is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

Het V 10 Plus Collageen serum kun je als een losstaand serum gebruiken, of in combinatie met andere gezichtsserums. Als je graag wilt weten welk serum het beste bij je past, kun je het beste het V 10 Plus huidadviesformulier invullen op onze website of even langsgaan bij een van onze verkooppunten. Door het formulier in te vullen kun je zien wat je huid het meeste nodig heeft en zo een persoonlijke mix samenstellen. Gebruik het Collageenserum eenmaal daags voor een optimaal resultaat.

 

Stap 1 – Zorg dat je gezicht en handen schoon en droog zijn. Gebruik bij voorkeur een cleanser om je gezicht te reinigen zodat het gezichtsserum optimaal kan intrekken.

Stap 2 - Druppel het v 10 Plus Ceramideserum op je handpalm. Als je één gezichtsserum gebruikt, breng je daarvan een half pompje op je handpalm aan. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden..

Stap 3 – Breng het gezichtsserum aan op je gezicht door het op je huid te deppen. Geef het even de kans om het serum in te laten trekken en masseer het eventueel voorzichtig in als je haast hebt.

 

Tip: Je kunt er ook voor kiezen om eerst één gezichtsserum aan te brengen, te wachten totdat dit is ingetrokken en dan het tweede serum aan te brengen. Dit kan een fijne methode zijn als je met het tweede serum bijvoorbeeld alleen een aantal plekjes aan wilt stippen. 

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Elastin and Soluble Collagen.