V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1162
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Ceramide Serum verbetert de droge en ruwe huid. Als je buitenste huidlaag onvoldoende ceramide bevat, raakt het vochtgehalte van de huid uit balans. De ceramide in het serum herstelt de vochtbalans in de huid en helpt je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bij regelmatig gebruik van het ceramide serum gaat de huid er zachter en steviger uitzien.

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus Ceramide serum in combinatie met bijvoorbeeld het Hyaluronzuur serum om de huid extra te beschermen tegen vochtverlies. 

Het V 10 Plus Ceramide serum is erop gericht om de huidcellen te ondersteunen door de vochtbalans op peil te houden. Ook versterkt het serum de beschermende laag van de huid zodat het beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor gaat de huid er steviger en gladder uitzien en voelt het zachter aan.

 

V 10 Plus Ceramide serum voordelen

  •        Herstelt de vochtbalans van de huid
  •        Zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden
  •        Helpt de huid stevig en glad te houden
  •        Helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf
  •        Versterkt de beschermende barrière van de huid

 

Het V 10 Plus Ceramide Serum is verkrijgbaar in een 10ml tube met pompje die in iedere make-up tas past. Het pompje is niet alleen hygiënisch, maar ook erg handig om de verschillende serums te doseren en met elkaar te mengen. Bezoek ons overzicht met V 10 Plus huidserums om te zien wat de eigenschappen zijn van ieder serum. 

 

Gezichtsserums van V 10 Plus zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

Het Ceramide serum is los te gebruiken, of in combinatie met andere gezichtsserums van V 10 Plus. Aan te raden is om het huidadviesformulier op onze website in te vullen of advies te vragen bij één van de verkooppunten van V 10 Plus. Middels het formulier of verkooppunt kun je de eventuele problemen van je huid in kaart brengen en de serums daarop afstemmen.

 

Stap 1 – Reinig je gezicht van tevoren met een cleanser en maak ook je handen goed schoon en droog.

Stap 2 – Pomp een hoeveelheid van het ceramide serum in je handpalm. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 – Dep het gezichtsserum op je huid en geef het even de kans om in te trekken. Je kunt het serum eventueel ook voorzichtig inmasseren.

 

Tip: Gebruik het V 10 Plus Ceramide Serum eenmaal daags op een gereinigd gezicht voor een optimaal resultaat, eventueel in combinatie met andere serums zoals het Hyaluronzuurserum of het Vitamine A serum

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol and Glycosphingolipids.