V 10 Plus Aminozuur serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1161
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,00

Het V 10 Plus Aminozuurserum houdt de huid stevig en soepel door de productie van collageen en elastine te ondersteunen. Hierdoor krijgt verslapte huid een boost en wordt de huid ook beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vuil en uv-straling. Het aminozuurserum bevat maar liefs acht verschillende aminozuren die de droge en doffe huid helpen verbeteren. Het aminozuurserum wordt zeer snel geabsorbeerd en voedt de droge huid, waardoor je een zachte huid krijgt met een frisse uitstraling.

 

Tip: Gebruik het Aminozuurserum in combinatie met bijvoorbeeld het Ceramide gezichtsserum of het Biocell serum om fijne lijntjes aan te pakken. 

Het V 10 Plus Aminozuurserum bevat acht verschillende aminozuren (glycine, alanine, proline, serine, threonine, arginine, lycine en glutaminezuur), die een belangrijke rol spelen bij het vormen en herstellen van collageen en elastine. De collageen en elastine zijn weer twee onmisbare elementen voor een zachte en stevige huid, dus door het aminozuurserum met regelmaat te gebruiken kun je je huid elastisch en soepel houden.

 

V 10 Plus Aminozuurserum voordelen

  •        Maakt de huid zachter en gladder
  •        Geeft de huid een frisse, jeugdige uitstraling
  •        Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren
  •        Vermindert de zichtbaarheid van rimpels
  •        Beschermt de huid tegen vuil van buitenaf en uv-straling

 

Het V 10 Plus Aminozuurserum zit in een transparant flesje met pompje, waardoor je het serum gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met het pompje kun je het serum eenvoudig doseren in je handpalm en mengen met andere gezichtsserums. Benieuwd naar de andere gezichtsserums? Bezoek dan ons overzicht van V 10 Plus gezichtsserums.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Puur uit voorzorg adviseren we om het gezichtsserum niet te gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, omdat het serum niet getest is bij deze groepen. Het product bevat geen parabenen, parfum, toegevoegde kleurstoffen en minerale oliën.  

Het V 10 Plus Aminozuurserum is als een op zichzelf staand gezichtsserum te gebruiken, of in combinatie met andere gezichtsserums. Vul de huidanalyse van V 10 Plus op de website in om te zien welke gezichtsserums het beste bij je huid passen. Je kunt natuurlijk ook voor een huidconsult langsgaan bij een van de verkooppunten van V 10 Plus. Gebruik het serum eenmaal daags voor een optimaal resultaat.

 

Stap 1 – Reinig eerst je gezicht zodat al het vuil verdwenen is en het serum goed in kan trekken. Eventueel kun je een cleanser of soothing cleansing milk van V 10 Plus gebruiken. Zorg ook dat je handen schoon zijn als je met het product aan de slag gaat.

Stap 2 – Pomp de hoeveelheid in je handpalm die je nodig denkt te hebben.  Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden. Probeer het de eerste keer even uit om te zien wat het beste is voor je huid.

Stap 3 – Breng het Aminozuurserum aan op je gezicht door het op de huid te deppen. Geeft het even een minuut of twee de kans om in te trekken voor je je huidverzorgingsroutine vervolgt. Heb je veel haast dan kun je het serum ook voorzichtig inmasseren, maar deppen heeft wel de voorkeur.

 

Tip: Je kunt verschillende gezichtsserums mengen op je handpalm, maar je kunt er ook voor kiezen om ieder gezichtsserum afzonderlijk aan te brengen. 

Aqua/ Water,  Butylene Glycol,  Pentylene Glycol, Betaine, Glycerin, Sodium PCA, Phenoxyethanol , Carbomer, Potassium Hydroxide, Sorbitol , Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Serine, Sodium Citrate, Glycine, Lysolecithin, Glutamic Acid, Alanine, Arginine, Lysine, Threonine and Proline, Soluble Collagen.