V 10 Plus
V 10 Plus
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van V 10 Plus in uw salon, parfumerie of groothandel? Meld u dan aan als partner en ontvang vrijblijvend informatie.


V 10 Plus

Een prachtige huid met een gezonde glow? Door uv-straling, luchtvervuiling en een hectische levensstijl hebben veel mensen last van huidproblemen als acne en pigmentvlekken. Daarnaast is de huid vaak dof en te droog of te vet. Met de V10plus-serums kunt u de huidproblemen zeer gericht aanpakken. Heeft u bijvoorbeeld een huid met acne, dan kunt u het vitamine C serum gebruiken, dat gericht werkt om de productie van talg te reguleren.

 

Het concept van V 10 Plus is  bedacht door Mrs. Akiko Yokota, die geïntrigeerd raakte door de huidverzorgingsroutine van haar grootmoeder. Zij waste haar gezicht iedere dag met rijstwater om haar gezicht gehydrateerd en jong te houden. Dit inspireerde Mrs. Yokota om onderzoek te doen in samenwerking met Mr. Nobu naar het effect van natuurlijke ingrediënten in huidverzorging. Het resultaat van hun inspanningen is een collectie huidserums die gespitst zijn op specifieke huidproblemen zoals acne en pigmentvlekken.

“Een mooie huid is een schone, heldere en stralende huid zonder make-up.”  - Mrs. Akiko Yokota

De V 10 Plus collectie bestaat inmiddels uit 11 verschillende huidserums met ieder een eigen specialiteit, van een serum gericht op rimpels en elasticiteit van de huid tot een serum gericht op de melanineproductie van de huid om pigmentvlekken en sproeten te helpen voorkomen. Naast deze populaire collectie heeft V 10 Plus ook een basic care - lijn, met een cleanser en zonnebrand. Aanvullend of ter voorbereiding van de huidserums is er een special care – lijn, waar onder andere een peeling en moisturizer onder vallen. Bekijk hier alle producten van V 10 plus.