Close

Tips voor voller haar

Een mooie, volle haardos oogt jeugdig en gezond. Daarom zoeken veel vrouwen naar manieren om voller haar te krijgen. Vele methoden werken maar tijdelijk of kosten veel geld, hoewel dit niet nodig is. Door het juiste kapsel, voldoende haarverzorging en de juiste producten is mooi haar binnen handbereik. RevitaLash geeft nuttige tips voor voller haar op een natuurlijke manier, zonder haarextensions of extreme, chemische en dure behandelingen.

 

Voller haar

Door het haar af en toe anders te dragen, blijft het haar volumineuzer. Dit komt doordat de wortels van de haren dan niet in kunnen zakken in hun gewoonlijke positie. Een makkelijke manier om dit te voorkomen is door regelmatig de scheiding in het haar te verplaatsen of het haar af en toe achterover in een staart te dragen. Ook door het haar niet te vaak te wassen, behoudt u uw volle en mooie haar.

 

Kapsels voor dun haar

Het model waarin het haar geknipt is, heeft grote invloed op het volume van het haar. Terwijl sommigen zweren bij lagen in het haar, zodat er meer diepte in het kapsel zit, geloven anderen dat juist één lengte het beste werkt. Op die manier vormen alle haren over elkaar een dikke laag, die er vol uitziet. Voller haar krijgen kan ook door grove krullen aan te brengen. Zo zullen de haren meer ruimte innemen en zal het kapsel er voller uitzien.

 

Haarverzorging

Er bestaan verschillende producten, die het haar meer volume geven. Mousses en crèmes die speciaal zijn bedoeld voor het krijgen van voller haar geven direct effect. Het effect is echter ook direct verdwenen na het wassen. Het ReGenesis by RevitaLash haarserum voedt het haar op een natuurlijke manier en zorgt langdurig voor ogenschijnlijk voller haar.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed