Tijdelijke haar tattoos zijn dé haaraccessoire van dit moment

Tijdelijke haar tattoos, highlights haar tattoos, tatoeages voor je haar of gewoon scunci’s, naar de naam van een webshop dat als een van de eerste met deze producten op de markt kwam… Nederland raakt ook langzaam in de ban van deze mooie haaraccessoires. Bekende sterren zijn er al mee gespot en in het buitenland is het ook al dé festivallook van deze zomer genoemd. Bekijk snel waarom deze trend ook een plek in jouw beautyroutine moet krijgen en zie ook waar je ze kunt bestellen.

 

Haar tattoos

Hoe ze precies genoemd worden weet niemand, maar in Amerika en Australië zijn ze bekend als ‘temporary hair tattoo’ of ‘scunci’ en al een grote hit. De scunci’s zijn tijdelijke haar tattoos die je zelf in je haar kunt plaatsen of laten plaatsen. Het principe is hetzelfde als een tijdelijke tattoo die je op je lichaam plaatst, alleen plaats je hem nu in je haar. Je kunt zoveel tattoo’s toevoegen als je zelf wilt en na een wasbeurt is alles er weer uit. Een simpele manier om net even iets bijzonders aan je kapsel toe te voegen. Je kunt deze haar tattoos aanschaffen bij scunci, maar ze zijn ook verkrijgbaar op de website tattooforaweek.com.

 

Highlights haar tattoos inspiratie

Natuurlijk zijn we Instagram weer opgegaan om de leukste en mooiste looks met deze haar tattoos te vinden. Onderstaand zie je een kleine selectie van deze haartrend, en wat ons betreft mag deze trend ook in Nederland wel groot worden! Er staat zowel looks tussen met blond- en bruintinten, maar ook bijzondere kleuren als paars en mintgroen. Welke look zou jij je graag eigen gaan maken? Heb je zelf een toffe Insta-pic van deze trend, stuur dan zeker een linkje naar info@esthetichealth.nl en wie weet staat jouw foto er binnenkort wel tussen.

 

Nog meer haartrends

Ben je benieuwd naar nog meer haartrends? Bekijk dan onze artikelen over watermeloenhaar, zeemeerminnenhaar en de manieren waarop je haar kan stylen tijdens het slapen. Liever praktische informatie? Dan zijn onze artikelen last van pluizig haar of last van vet haar misschien ook interessant.