Snel bruine benen met de Body Blur

Wil je snel bruine benen? De zon laat zichzelf eindelijk weer zien! Vind je het tijd om je benen direct te voorzien van een bruin kleurtje? Wij hebben de oplossing voor je om snel bruine benen te krijgen.

Misschien heb je wel eens gehoord van de Body Blur van Vita Liberata. Vita Liberata is een zelfbruinermerk en staat bekend om het gebruik van organische ingrediënten. Een van de populairste producten van dit merk is de Body Blur. De Body Blur HD skin finish is een lichaamsmake-up/ wash off zelfbruiner product. Met dit product creëer je in een mum van tijd bruinen benen!

 

Snel bruine benen met de Body Blur

De Body Blur is een body make-up en wash off zelfbruiner in één. Dit betekent dat je het product gemakkelijk aan kunt brengen en je direct bent voorzien van een bruine kleur die je aan het einde van de dag gemakkelijk weer van de huid af wast. Laat je niet afschrikken door het woordje ‘zelfbruiner’, zodra je het product van de huid af wast, komt jouw eigen huidskleur weer tevoorschijn.

De BB-crème achtige eigenschappen van deze wash off zelfbruiner zorgen er voor dat onzuiverheden en (pigment)vlekjes op subtiele wijze worden gecamoufleerd, waardoor je huid er egaler uit ziet. Extra fijn is dat het product ook cellulitis en spataderen voor het oog zichtbaar kan verminderen. Je huid krijgt dankzij de Body Blur niet alleen een zongebruinde teint met een prachtige glow, de huid voelt ook nog eens heerlijk zacht en soepel aan dankzij ingrediënten zoals aloë vera en panthenol. Hallo bruine benen!

 

Hoe werkt de Body Blur?

Je kunt het product zien als een soort foundation die je huid egaliseert en daarnaast ook voorziet van een bruine teint. Je kunt de Body Blur met de handen, kwast of een tanning mitt aanbrengen. Het product is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht. Bekijk in onderstaande video hoe je het product het beste aan kunt brengen of lees hier onze tips voor het aanbrengen.

 

De voordelen van de Body Blur

 • Direct een bruine kleur, geen inwerkingstijd.
 • Gemakkelijk en snel aan te brengen.
 • Geen kans op vlekken, strepen of een kleur die je misschien niet bevalt.
 • Je kunt de Body Blur op ieder moment van de huid afwassen.
 • De Body Blur geeft je naast een bruine kleur, ook een lichte dekking, mooie glans en gehydrateerd huid. Wat wil je nog meer?
 • Geschikt voor zowel het lichaam als gezicht.

 

Voor wie is de Body Blur geschikt?

De Body Blur is geschikt voor iedereen die graag direct een bruine kleur wil creëren zonder daar een echte zelfbruiner voor te gebruiken. De Body Blur is geschikt voor degene die geen ervaring heeft met zelfbruiner. Het product is namelijk gemakkelijk op te bouwen, vlekt niet en geeft een tijdelijke bruine kleur die je weer van de huid af wast.

 

De Body Blur is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

 • Café Crème: geschikt voor zeer lichte huidtinten
 • Latte Light: geschikt voor lichte huidtinten
 • Latte: geschikt voor medium huidtinten. De meest verkochte kleur!
 • Latte Dark: geschikt voor de medium tot donkere huidtinten
 • Mocha: geschikt voor donkere huidtinten

 

Over het algemeen is de kleur Latte geschikt voor de meeste huidtinten. Omdat je de kleur zelf goed op kunt bouwen, kun je de kleur intensiteit zelf goed bepalen. Voor de donkere huidtinten raden we de kleuren Latte Dark of Mocha aan. Twijfel je welke kleur het beste bij jouw huidskleur past? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Tip: Er zijn ook Body Blurs met een lasting tan, de Sunless Glow genaamd. Deze producten spoel je net als de ‘gewone’ Body Blur aan het einde van de dag af, maar omdat het product DHA bevat,  bouw je hiermee ondertussen ook een ‘blijvende’ bruine teint op. Daar kun je vervolgens zonder opnieuw aan te brengen van genieten. Benieuwd naar alle verschillende soorten zelfbruiners? Bekijk het zelfbruiner overzicht en ontdek welke type zelfbruiner het beste past bij jouw wensen. 

 

Shop de Body Blur van Vita Liberata

Ontdek de Body Blur van Vita Liberata in onze Esthetic Health beauty webshop. Esthetic Health is de officiële distributeur van Vita Liberata in de Benelux. In onze beauty webshop ontdek je tevens ook een hoop andere beauty producten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.