Rosé goud haar - voorbeelden van mooie kapsels

Rosé goud haar is toch alweer een tijdje in? Is het inmiddels niet uit? Welnee! De prachtige combinatie van rosé en blond gaat een vast plekje in de haarkleuren aannemen als we de voorbeelden en hoeveelheid verzoekjes tot deze kleur mogen geloven. En dat is ook niet gek als we alle mooie foto’s met deze haarkleur voorbij zien komen. De kleur maakt een kapsel levendig, fris en laat je haar en gezicht echt stralen. Bekijk hier inspiratie voor de mooiste rosé goud kapsels.

 

Verschillende soorten rosé goud haar

Zoals je straks ook op de inspiratiefoto’s kunt zien, lijkt bijna ieder kapsel met rosé goud haar anders. Je hebt mensen die voor een volledige rosé goude coupe gaan, waardoor het haar van wortel tot punt dezelfde kleur is. Denk echter niet dat je dan maar een tint haarkleur hebt, er zijn vrijwel altijd highlights in rose goud haar aanwezig. Naast de ‘eenkleurige’ haarkleur zijn er ook veel vrouwen die de rosékleur alleen in de haarpunten aan laten brengen, of die de kleur combineren met blonde highlights of een donkere uitgroei. En heb je de combinatie van rosé goud met roze highlights al gezien?

 

Rosé goud haar voor donkere haren

Heb je van jezelf lichtbruin of zelfs donkerbruin haar? Dan is rosé goud ook een leuke optie! En je hoeft je haren daar echt niet voor te bleken. De rosé goude kleur kan ook heel goed gecombineerd worden met een donkere basis. Sommige vrouwen vinden het juist leuk om een het rosé goud te combineren met een donkere uitgroei.

 

Rosé goud haar inspiratie

Wil je ook graag een rosé goude haarkleur, maar twijfel je nog over de tinten? Of weet je niet zeker of het wel bij jou staat? Je kunt natuurlijk aan je kapper om advies vragen, die weet wel of de kleur goed bij je huidskleur en de kleur van je ogen staat bijvoorbeeld. Daarnaast kun je hieronder nog inspiratie opdoen van Instagrammer die je al voor zijn gegaan en de mooiste kapsels met rosé goud haar hebben laten maken.

Op zoek naar meer haar-inspiratie? Bekijk dan onze artikelen over zeemeerminnenhaar en watermeloenhaar. Of lees bijvoorbeeld onze leuke weetjes over dingen die vrouwen met een pony herkennen.