Close

RevitaLash wimperserum bestellen bij Esthetic Health

RevitaLash wimperserum bestellen? Dat doe je natuurlijk bij de enige echte officiële distributeur in de Benelux. Je kunt bij ons in de webshop de producten bestellen, of kiezen voor één van onze officiële verkooppunten binnen de Benelux. De salons en winkels die bij ons aangesloten zijn, kunnen je meer vertellen over het serum en ook mooie resultaten laten zien van tevreden klanten (en van zichzelf!). Over RevitaLash bestaat echter nog wel een aantal vragen. In onderstaand artikel vertellen we je meer over het merk en de verschillende producten.

 

Over het RevitaLash wimperserum

RevitaLash staat natuurlijk bekend om het wimperserum, waar mannen en vrouwen wereldwijd prachtige resultaten mee boeken. Ontwikkeld door een oogarts en uitgebreid getest door wetenschappers en dermatologen, verzorgt RevitaLash Advanced de wimperhaartjes en laat ze er voller en langer uitzien. Dankzij het gepatenteerde BioPeptin Complex heeft RevitaLash een uniek wimperserum in handen dat niet nagemaakt kan worden. De slogan is niet voor niets ‘imitated, but never duplicated’. Na vier tot zes weken zijn de eerste resultaten van het serum al te zien, en na twaalf weken zie je het optimale resultaat. Je wimpers zijn beter beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, voelen flexibeler aan en zien er voller en langer uit.

Bestel het RevitaLash wimperserum 

 

Over het RevitaBrow wimperserum

Na het wimperserum voor vollere en langere wimpers kon een serum voor de wenkbrauwen natuurlijk niet uitblijven. RevitaBrow is een wenkbrauwserum dat eveneens het BioPeptin Complex bevat. Dit is erop gericht om de gezondheid van de wenkbrauwharen te verbeteren. Ook kan het serum de wenkbrauwhaartjes voller laten ogen. Hierdoor is het serum een heel fijn product om te gebruiken als je vroeger teveel hebt geëpileerd en wenkbrauwhaartjes nu erg dun terugkomen. Ook als je uitgedunde plekken in je wenkbrauwen hebt, kan het serum verbetering bieden.

 

Het verschil tussen RevitaLash en RevitaBrow

Als zowel het RevitaLash wimperserum als het RevitaBrow wenkbrauwserum het BioPeptin Complex bevatten, wat is dan het verschil? Het verschil zit hem vooral in de concentratie van het product. In het wenkbrauwserum zit een iets hogere concentratie van het BioPeptin Complex. Daarnaast bevat het wenkbrauwserum ook ingrediënten om de wenkbrauwhaartjes mooi plat te laten liggen. Hierdoor blijven wenkbrauwen mooi in model. In het wimperserum zitten deze ingrediënten natuurlijk niet, zodat de wimpers mooi gekruld kunnen worden.

 

Kan ik het wenkbrauwserum voor mijn wimpers gebruiken?

Een vraag die we vaak krijgen, is of het wenkbrauwserum ook te gebruiken is voor de wimpers. Dit is af te raden. De concentratie van ingrediënten is iets hoger voor de wenkbrauwen dan voor de wimpers, omdat de huid rond de ogen gevoeliger is. Daarnaast bevat het wenkbrauwserum ook ingrediënten die de haartjes mooi plat laten liggen. Dat wil je bij je wimpers natuurlijk juist niet.

 

Kan ik het wimperserum voor mijn wenkbrauwen gebruiken?

Een logische vraag die op bovenstaande volgt is of het wimperserum op de wenkbrauwen te gebruiken is. Dit is over het algemeen af te raden. De applicator van het wimperserum is speciaal gemaakt om een zeer dunne lijn te trekken bij de wimperaanzet. Als je dit dunne kwastje over je gehele wenkbrauwen gebruikt, zal je onnodig veel van het product gebruiken. Het beste is om het wimperserum voor de wimpers te gebruiken en het wenkbrauwserum voor de wenkbrauwen.

 

Over de haarverzorging van RevitaLash

Mensen die bekend zijn met RevitaLash, kijken soms nog eens vreemd op als ze onze webshop bezoeken. Er staat onder de merknaam RevitaLash namelijk ook een volledige lijn voor het hoofdhaar, Hair by RevitaLash.  Deze lijn is voortgekomen uit de bevindingen die de experts van RevitaLash hebben gedaan bij het onderzoek naar haren. Het gepatenteerde BioPeptin Complex is toegevoegd aan een speciaal ontwikkelde formule voor het hoofdhaar. De Volume Enhancing Foam helpt de natuurlijke schoonheid en volume van het haar te verbeteren. De producten zitten vol beschermende plantenextracten, peptiden en nutrieten, waardoor de vochtbalans en de textuur van het haar verbetert worden.

 

RevitaLash wimperserum bestellen online

Als je online naar RevitaLash producten zoekt, kom je ook verschillende websites tegen die de producten aanbieden. Controleer altijd even of de website is aangesloten bij de officiële verkooppunten van RevitaLash. Is dit niet zo, dan zou het product wel eens namaak kunnen zijn. Ondanks dat RevitaLash wereldwijd actief bezig is met het aanpakken van namaakproducten, duiken er af en toe nog eens namaakproducten op. Wees voorzichtig met het bestellen op platformen waar iedereen zich kan registreren. RevitaLash wimperserum bestellen kun je het beste doen in onze webshop of door te zoeken bij ons kopje met verkooppunten. Twijfel je, stuur dan gerust een mailtje met de naam van de aanbieder. 


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed