3.5ml RevitaLash Natural Eyecon

3.5ml RevitaLash Natural Eyecon

Model: 1273
Inhoud: 3.5ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.

Als speciale zomerpromo hebben we nu de RevitaLash Natural Eyecon in het assortiment, hét ideale pakket om de wimpers en wenkbrauwen een fijne boost te geven. De Natural Eyecon bestaat uit het bekende RevitaLash Advanced wimperserum (ook wel eyelash conditioner genoemd), en de RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum, alle essentials voor prachtige wimpers en wenkbrauwen dus! Deze verzorgingsproducten van RevitaLash zitten in een mooi wit doosje en zijn leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook een heel fijn cadeau voor jezelf. Met deze kit begin je de zomerperiode goed!

Tip: Dit mooie pakket betreft een promo, dus op= ook echt op.

€109,00

PRODUCT INFORMATIE

De RevitaLash Natural Eyecon bevat de volgende producten:

  •       De RevitaLash Advanced wimperserum 3.5ml,
  •       De RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum 1.5ml.

Deze producten zijn perfect als je je wimpers een mooie boost wilt geven. Het RevitaLash Advanced wimperserum verzorgt de wimpers en helpt broosheid en breekbaarheid van de wimpers te verminderen. Je krijgt hierdoor een prachtige oogopslag.  De RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwen en zorgt niet alleen dat de haartjes mooi in model blijven, maar ook dat ze er voller en beter gedefinieerd uit gaan zien. 

Voor een uitgebreide beschrijving van de belangrijkste ingrediënten verwijzen we je graag naar de pagina’s van de specifieke producten.

Dit product is klinisch getest, dermatologisch getest en niet irriterend en hypoallergeen bevonden. De producten zijn niet op dieren getest. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Stap 0 - Om te profiteren van de effecten van het wenkbrauwserum, is het belangrijk eenmaal per dag de plekken in de wenkbrauwen aan te stippen met het serum die uitgedund zijn om meer verzorging kunnen gebruiken. Breng het serum bij voorkeur 's avonds aan nadat de make-up is verwijderd. 's Ochtends is ook mogelijk, wacht dan even tot het wenkbrauwserum is ingetrokken voor je een wenkbrauwgel gebruikt. 

Stap 1 – Om te profiteren van de effecten van het wimperserum, is het belangrijk eenmaal per dag een dun lijntje van het serum bij de wimperaanzet aan te brengen. Breng het wimperserum bij voorkeur ’s avonds aan nadat de make-up is verwijderd. ’s Ochtends is ook mogelijk, wacht dan even tot het wimperserum is ingetrokken voor je een primer of mascara gebruikt.

Stap 2 – Breng de Volumizing Primer met een zigzaggende beweging aan om de donkerblauwe kleur gelijk over de wimperharen te verdelen. 

Stap 3 – Breng de Volumizing Mascara ook aan op de wimpers met een zigzaggende beweging zodat iedere wimper een kleur krijgt.

Stap 4 - Breng de Defining Eyeliner aan bij de wimperrand. Met de ingebouwde smudge-tool kun je de eyeliner eenvoudig blenden met je oogschaduw voor een prachtige look voor de feestdagen. 

 

Tip: Doordat de mascara van RevitaLash niet waterproof is, maar waterresistent, blijft het de hele dag zitten en is het daarna eenvoudig te verwijderen. Grove make-up removers zijn in principe niet nodig, een nat wattenschijfje is al voldoende om de mascara van de wimpers te verwijderen.

INGREDIENTENLIJST