Close

RevitaLash Mascara informatie en tips

Over RevitaLash mascara krijgen we de laatste tijd steeds meer vragen en opmerkingen. Wat zit er precies in de formule? Bevat het ook het BioPeptin Complex en wat zijn de effecten van de mascara op de wimpers? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

 

RevitaLash waterresistant mascara

De RevitaLash mascara is een waterresistant mascara. Dit houdt in dat de formule zo is samengesteld dat de mascara tegen een lichte regenbui kan, maar ook eenvoudig is te verwijderen. Niet verkeerd met dat regenachtige weer in de Benelux! Ook is deze samenstelling veel beter voor de gezondheid van de wimpers.

De waterproof mascara’s bevatten namelijk ingrediënten als die ervoor zorgen dat de wimpers ‘waterproof’ zijn. Dit houdt echter wel in dat de mascara ook heel erg aan de wimpers hecht. Je kunt de mascara dan weer moeilijk van je wimpers krijgen. Dit in tegenstelling tot de RevitaLash Volumizing Mascara, die ook makkelijk te verwijderen is.

 

Formule van de RevitaLash mascara

Bevat de RevitaLash mascara ook het BioPeptin Complex waardoor de wimpers er voller en langer uit gaan zien? Dat is een duidelijke nee. Het BioPeptin Complex zit echt alleen in het wimperserum en wenkbrauwserum, vandaar ook het verschil prijs. De mascara bevat echter wel andere fijne ingrediënten om de wimpers niet alleen mooi te kleuren, maar ook zo goed mogelijk te verzorgen. Hieronder een aantal ingrediënten die in de mascara van RevitaLash zitten:

  • Panthenol – heeft een hydraterende werking en helpt uitdroging te voorkomen. Het hecht goed aan de haarzakjes en maakt ze gladder. Helpt bij het creëren van gladde en glanzende wimpers.
  • Candelilla Cera – ook wel bijenwas genoemd. Dit ingrediënt werkt als een verstevigingsmiddel om de mascara ‘creamy’ te houden. Na aanbrengen wordt de was wel harder, maar niet stijf zoals waterproof mascara. Dit zorgt ervoor dat de wimpers flexibel blijven en minder snel afbreken.​
  • Camelia Sinensis Extract – ook wel groene thee extract genoemd, staat bekend om de anti-oxidanten eigenschappen.
  • Rosmarinus Officinalis Extract – heeft onder andere anti-bacteriële effecten en staat eveneens bekend om de antioxidanten.

Deze ingrediënten dragen bij aan de wimpervriendelijke formule. De diepzwarte kleur in de mascara kan de wimpers van aanzet tot punt mooi kleuren en geven ook die lichtere, afgesleten punten weer kleur.

 

RevitaLash mascara ervaringen

De laatste tijd wordt de RevitaLash mascara steeds populairder. Meer en meer mensen weten de weg naar deze fijne mascara te vinden. Het product is een fijne aanvulling op het RevitaLash wimperserum, dat de wimperharen vanaf de aanzet tot punt verzorgt. De wimperharen worden ondersteunt en broosheid en breekbaarheid van de wimperharen kan hierdoor sterk verminderen, waardoor je wimpers de kans krijgen hun optimale natuurlijke lengte te bereiken. Benieuwd naar de RevitaLash mascara ervaringen? Bezoek dan het kopje met verkooppunten en kijk of er een verkooppunt van RevitaLash bij jou in de buurt zit. De saloneigenaren en winkeleigenaren testen de producten van RevitaLash eerst graag zelf voordat ze het aan klanten aanbieden, dus zij kunnen je precies vertellen wat ze van de mascara vonden. De meest betrouwbare Revitalash mascara reviews komen tenslotte van mensen die de producten zelf hebben gebruikt.

 

RevitaLash Volumizing Primer

Naast de mascara, is ook de RevitaLash volumizing primer bezig aan een opmars. Het product wordt nu al vaak samen met de mascara verkocht, maar ook hier zijn veel vragen over. Wat doet die primer precies en waarom heeft het product een diepblauwe kleur? Je kunt er meer over lezen in ons artikel over de RevitaLash Volumizing Primer. 


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed