3.5ml RevitaLash Lash Lush Set

Model: 1336
Inhoud: 3.5ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€109,00

Als speciale Valentijnspromo hebben we nu de RevitaLash Lush Lash Set in het assortiment, hét ideale pakket om de wimpers een fijne boost te geven. De Lush Lash Set bestaat uit het bekende 3.5ml RevitaLash Advanced wimperserum (ook wel eyelash conditioner genoemd), en de Double-Ended Volume Set, alle essentials voor prachtige wimpers dus! Deze verzorgingsproducten van RevitaLash zitten in een mooi zwart tasje en zijn leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook een heel fijn cadeau voor jezelf. Met deze kit begin je het jaar goed!

Tip: Dit mooie pakket betreft een promo, dus op= ook echt op.

De RevitaLash Lush Lash Set bevat de volgende producten:

  • De RevitaLash Advanced wimperserum 3.5ml,
  • De Double-Ended Volume Set mascara en primer ( 2 x 5ml )
  • RevitaLash Cosmetics bag

Deze producten zijn perfect als je je wimpers een mooie boost wilt geven. Het RevitaLash Advanced wimperserum verzorgt de wimpers en helpt broosheid en breekbaarheid van de wimpers te verminderen. Je krijgt hierdoor een prachtige oogopslag. De Double-Ended Volume Set geeft je nog eens een extra boost.

Voor een uitgebreide beschrijving van de belangrijkste ingrediënten verwijzen we je graag naar de pagina’s van de specifieke producten.

Dit product is klinisch getest, dermatologisch getest en niet irriterend en hypoallergeen bevonden. De producten zijn niet op dieren getest. 

Stap 1 – Om te profiteren van de effecten van het wimperserum, is het belangrijk eenmaal per dag een dun lijntje van het serum bij de wimperaanzet aan te brengen. Breng het wimperserum bij voorkeur ’s avonds aan nadat de make-up is verwijderd. ’s Ochtends is ook mogelijk, wacht dan even tot het wimperserum is ingetrokken voor je een primer of mascara gebruikt.

Stap 2 – Breng de Volumizing Primer met een zigzaggende beweging aan om de donkerblauwe kleur gelijk over de wimperharen te verdelen. 

Stap 3 – Breng de Volumizing Mascara ook aan op de wimpers met een zigzaggende beweging zodat iedere wimper een kleur krijgt.

Tip: Doordat de mascara van RevitaLash niet waterproof is, maar waterresistent, blijft het de hele dag zitten en is het daarna eenvoudig te verwijderen. Grove make-up removers zijn in principe niet nodig, een nat wattenschijfje is al voldoende om de mascara van de wimpers te verwijderen.