Close

RevitaLash kopen, waar kun je dat het beste doen?

RevitaLash kopen, waar kun je dat het beste doen?

RevitaLash kopen, waar kun je dat het beste doen? De laatste tijd krijgen we veel vragen van klanten die zich afvragen waar ze de producten van RevitaLash het beste kunnen kopen. Op internet verschijnen steeds meer aanbieders en het zijn helaas lang niet altijd officiële aanbieders. Het risico op een namaak product of een product dat over de datum is, is dan groot. In dit artikel willen we je graag meer informatie geven over het herkennen van een goed verkooppunt van RevitaLash.

 

RevitaLash kopen bij jou in de buurt

RevitaLash kopen kan tegenwoordig bij meer dan 2500 salons, parfumerieën en winkels in de Benelux. Een aantal dat alleen maar blijft groeien, zodat je overal in de buurt RevitaLash kunt kopen als je het nodig hebt. Als je het product koopt, waar moet je dan op letten? En hoe zit het met die verschillende webshops die RevitaLash aanbieden? Zijn dit wel de originele producten? In deze blogpost lees je meer over RevitaLash kopen en het merk. Lees ook zeker ons artikel over het herkennen van namaak RevitaLash zodat je beter beschermd bent tegen scams en nepproducten.

 

Waar kun je RevitaLash kopen?

RevitaLash Benelux is de officiële distributeur van de RevitaLash-producten in Nederland, België en Luxemburg. Wij leveren alle producten weer aan de salons en webshops in bovenstaande landen. Staat een aanbieder niet op onze website vermeld, dan is het dus GEEN officieel verkooppunt. Over de producten van onofficiële aanbieders kunnen wij helaas niet zeggen of ze nog voldoende houdbaar zijn (je moet er tenslotte maanden mee kunnen doen) of dat ze echt zijn (namaak komt helaas voor, lees ook ons artikel over namaak RevitaLash herkennen). Op social media laten we regelmatig onderstaande post zien om klanten te waarschuwen:

 

Opgelet! We kregen te horen dat er een aantal ongeautoriseerde verkooppunten in de Benelux zijn die RevitaLash-producten aanbieden. Deze verkooppunten krijgen de producten NIET van ons.

Over producten van deze verkooppunten melden wij het volgende:

- Wij kunnen niet garanderen dat dit echte RevitaLash-producten zijn.
- Over producten afkomstig van deze shops kunnen wij geen service verlenen.
- Producten kunnen andere ingrediënten bevatten dan de officiële producten.
- Producten kunnen hierdoor allergische reacties veroorzaken.
- Producten kunnen een verminderde werking hebben doordat ze gemengd worden met andere ingrediënten. 
- Producten kunnen oud zijn waardoor de houdbaarheid van de formule onzeker is.

 

Hoe herken ik een officieel verkooppunt?

Controleer altijd of een salon of webshop is aangesloten bij ons door op de website RevitaLash.nl of EstheticHealth.nl te kijken onder het kopje verkooppunten. Dit zijn de enige officiële verkooppunten in de Benelux en zij leveren de originele producten.

Bovenstaande reactie proberen we met regelmaat op social media te zetten, zodat gebruikers van RevitaLash eraan herinnerd worden om op de website te kijken voor een officieel verkooppunt.

 

RevitaLash kopen online

Online is het echter steeds lastiger te zien of een verkooppunt officieel is of niet. Er bestaat een oerwoud aan keurmerken waarvan de controle soms te wensen over laat, en bedrijven betalen mensen om positieve reviews te schrijven over de producten. Start daarom altijd je zoektocht op revitalash.nl of esthetichealth.nl en kijk onder het kopje bij officiële verkooppunten. Zie je een website maar twijfel je of die in de lijst hoort? Aarzel dan zeker niet om ons te benaderen, we staan je graag te woord per mail of telefoon.

Waarschuwing: er bestaan veel online platformen waar miljoenen producten verkocht worden, van ledverlichting tot parfum en cosmetica. Deze platformen staan open voor iedereen en de controle op de bedrijven die zich aanmelden is ronduit slecht. RevitaLash Benelux probeert deze aanbieders zoveel mogelijk te controleren. Helaas duiken er iedere dag nieuwe aanbieders op, dus blijf waakzaam als je een online platform bezoekt en voer altijd een dubbelcheck uit via onze website.

 

RevitaLash kopen aanbieding

RevitaLash kopen in de aanbieding, wanneer kun je dat doen? Aanbiedingen op je favoriete producten zijn natuurlijk altijd fijn, maar wanneer heb je een echte aanbieding en wanneer koop je de bekende ‘kat in de zak’? Soms lijkt de korting op je product geweldig, maar met name met het wimperserum en wenkbrauwserum van RevitaLash moet je voorzichtig zijn. De werking van deze producten heeft een aantal weken de tijd nodig, en tegen de tijd dat je erachter komt dat je wimpers niet verbeteren of (als je het serum eerder hebt gebruikt) weer terug bij af zijn, ben je te laat. Het is daarom des te belangrijker dat je een officieel verkooppunt kiest, zodat je zeker weet dat je de echte producten hebt.

 

RevitaLash aanbieding

Officiële verkooppunten die bij ons aangesloten zijn, hebben soms een leuke introductiekorting of een aanbieding rond de feestdagen. Daarnaast bieden we met regelmaat promo-pakketten aan waarbij je favoriete producten in een mooi voordeelpakket zijn gestoken. Bezoek onze afdeling met promo’s om de nieuwste promo’s van RevitaLash te zien.

Tip: RevitaLash kopen korting kan dus wel, maar blijf wel altijd opletten. Houd hierbij in gedachten dat een aanbieding die te mooi lijkt om waar te zijn, dat vaak ook is.

 

RevitaLash kopen bij betrouwbare verkooppunten

Zoals je hebt kunnen lezen, is het helaas lastig om alle on-officiële verkooppunten helemaal uit het online beeld te laten verdwijnen. We doen onze uiterste best om dit probleem aan te pakken en houden klanten op de hoogte via social media en de nieuwsbrieven. Heb je naar aanleiding van het lezen van dit artikel nog vragen? Is er misschien een website of webshop waarvan je niet zeker weet of die de officiële producten verkoopt? Laat het ons zeker weten in een email, dan controleren we de aanbieder voor je en laten het zo spoedig mogelijk weten. Je kunt zelf ook alvast een eerste check doen bij ons kopje verkooppunten. 


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed