Close
RevitaLash banner
Revitalash
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van RevitaLash in uw salon, parfumerie of groothandel? Meld u dan aan als partner en ontvang vrijblijvend informatie.

Revitalash

Langere wimpers krijgen en wimpers die voller ogen, dat is voor iedereen wel een schoonheidsideaal. De ogen zijn erg bepalend voor je algemene indruk en met een paar lange, volle wimpers trek je direct de aandacht. Hoe kun je die indrukwekkende oogopslag krijgen of creëren? Met RevitaLash!

RevitaLash is ontwikkeld door oogarts Michael Brinkenhoff, die graag zijn vrouw Gayle wilde helpen om weer mooie wimpers te krijgen. Door intensieve chemotherapie waren haar wimpers erg breekbaar, dun en minder vol geworden. In samenwerking met andere getalenteerde wetenschappers heeft hij een formule ontwikkeld om haar wimpers er weer sterk, gezond en glanzend uit laten zien: het RevitaLash Advanced wimperserum. Met dit serum heeft hij inmiddels niet alleen zijn eigen vrouw blij gemaakt, maar ook mensen van over de hele wereld.

“Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers."– Dokter Michael Brinkenhoff

Naast het populaire wimperserum heeft RevitaLash ook een wenkbrauwserum en een haarserum uitgebracht, die hetzelfde gepatenteerde BioPeptin ComplexTM bevatten als het wimperserum. Om die fantastische look af te maken zijn de waterresistente mascara, wimper primer en eyeliner van RevitaLash echte aanraders. Bekijk hier alle producten van RevitaLash.